Aleksandra Prijović
Rajko Ristić/Alo!
Aleksandra Prijović

Nenad Vujanović/Alo!

Aleksandra Prijović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Aleksandra Prijović danas je na svom Instagramu objavila fotografiju bez šminke. Naime, Prija je uvek doterana i sređena, a retko kada je možemo videti u drugačijem izdanju. 

Naime, Aleksandra se slikala bez šminke i pokazala negovanu kožu lica i svoj prepoznatljivi osmeh, te stala na kraj negativnim komentarima koji su se pojavili.

PROČITAJTE JOŠ:

Dok su mnogi tvrdili kako se pevačica dosta promenila, pored toga što je na slikama sa mora pokazala da je povratila liniju od pre porođaja, ona je pokazala i da se ne libi da se fotografiše u potpuno prirodnom izdanju.

Fotografija je dobila veliki broj pozitivnih komentara, Aleksandri su poručuili da izgleda bolje nego ikada.

Aleksandra Prijović

printscreen

Aleksandra Prijović , Foto: printscreen

 BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Draganu Mitar prozvali da se unakazila, evo kako je objasnila ovu intervenciju

 

Ceca od Putina dobila šokantnu ponudu! Nije znala gde se nalazi (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 31.08.2019. 19:24 Iznenadila se i ona... Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo! Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović često objavljuje slike iz privatnog života na društvenim mrežema. Ipak, ono što je danas iznenadilo mnoge jeste šaljiva objava u kojoj piše da je predsednik Ruske Federacije, Vladimir Putin, hteo da "ukrade" našu pevačicu.

 

Komentari (2)

Stockholm

31.08.2019 22:09

?????A sta ce joj sminka kad je sva umjetna,ima trajnu sminku???

ja

01.09.2019 13:25

@Stockholm - Mislila sam da je mnogo ruzna posto se dosta sminka i ne izgleda nikako, a ona u stvari mnogo bolje izgleda bez sminke, sa sminkom je nikakva.