NAMA SU SE POKLOPILE I EMOCIJE I ENERGIJE Aleksandra Prijović hvali supruga, ali ističe da sama sve finansira i poriče da bez Živojinovića ne bi uspela

Bez premca, jedna od najuspešnijih pevačica mlađe generacije.

Aleksandra Prijović
 Foto: ATA

Međutim, sama Aleksandra tvrdi da je njena udaja za Filipa Živojinovića, sina nekadašnjeg teniserskog asa Slobodana Bobe Živojinovića, mnogim pevačicama zasmetala više od njenog uspeha na poslovnom polju.

Aleksandra Prijović
 Foto: ATA

- Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Ispada nekad da bez Filipa i Brene ne bih ni uspela. Akcenat je na njemu uvek, bez obzira na to što sve pesme i spotove sama finansiram - istakla je Prijovićeva.

- Ja nikada nisam bila ljubomorna na bilo čiji uspeh u životu, u poslu niti na skladnu porodicu - dodala je pevačica, a potom se osvrnula na samu ponudu za brak koju je od Živojinovića dobila nakon svega nedelju dana veze.

- Mislim da smo sedeli kod mene u stanu i on je u jednom momentu razgovora rekao da želi da se oženi mnome. To je ono kad se emocije i energije poklope - kaže ona.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi