Aleksandra Prijović
E-stock
Aleksandra Prijović

E-stock

Aleksandra Prijović, Foto: E-stock

Aleksandra Prijović odlučila je da se porodi u Srbiji, a ne u Americi, čije državljanstvo ima njen muž Filip Živojinović.

Snajka Lepe Brene želi da njen sin, za koga je već izabrala ime Aleksandar, dođe na svet u Beogradu.

- Filip i ja smo odlučili da se porodim u Beogradu. Tako je najbolje. Aleksandru ništa neće u životu značiti da mu je mesto rođenja drugi grad u Evropi ili Americi, a naše klinike su po stručnosti u rangu sa svetskim. Osim toga, u svojoj zemlji smo i šta god nam zafali, brzo ćemo rešiti - kaže folk pevačica, koja je u šestom mesecu trudnoće i dodaje:

Pročitajte još:

 

- Znam koliko se Filipova i moja familija raduju dolasku bebe na svet. Kada bih se porađala u Americi, verovatno dva-tri meseca ne bismo mogli da se vratimo u Srbiju, a pitanje je da li bi svi dobili vize da nas posete. Još je za naše bake i deke komplikovano da dugo putuju, pa smo odlučili da sve obavimo u Beogradu. Srećna sam zbog toga - dodaje Aleksandra.

Ona je otkrila i to da sama planira da doji dete.

- Normalo je da majka doji svoje dete. Ne postoji zdravija hrana od majčinog mleka. Iskreno, nikada se nisam pitala kako treba da dojim, to mi se nekako podrazumeva - priča pevačica.