OVAKO MLADI BRAČNI PAR SLAVI MLADENCE! Aleksandra Prijović danas prvi put nakon porođaja napustila kuću, a evo ko im je prvi čestitao! (FOTO)

Običaji nalažu da novopečena mlada ustane rano ujutru i zamesi 40 kolačića, koji se nazivaju mladenčići, kako bi im bračni život bio dug, srećan i sladak.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: Alo! Nenad Vujanović

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave 40 Svetih mučenika. Ovaj praznik u narodu je poznat kao Mladenci, jer su stradalnici bili mladi momci. Svi novopečeni bračni parovi koji su se venčali u poslednjih 12 meseci proslavljaju ovaj praznik.

 

Mnoge poznate ličnosti sa domaće scene su u prethodnih godinu dana sklopili brakove, a među njima su i Aleksandra Prijović i Filip Živojinović. Šta kažu komšije o njima, pročitajte OVDE.

Aleksandra i Filip ispred crkve
Aleksandra i Filip ispred crkve, Foto: Alo!/Nikolina Marić

Oni su se venčali 21. juna 2018. godine u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog, a kako je izgledala proslava pogledajte OVDE

Budući da se Aleksandra nedavno porodila (o tome pročitajte OVDE), verovatno će mladi bračni par ovaj praznik proslaviti u krugu porodice. 

Aleksandra Prijović, FIlip Živojinović
Foto: E-stock/ Mirko Rodić

Filipova mama Zorica i Aleksandrina mama Borka su se preselile mladog bračnog para kako bi pomogle oko unuka. Novopečeni tata neretko ide u obližnju prodavnicu gde pazari sve što im je potrebno, dok Aleksandra sve do danas nije viđena da napušta njihov dom. 

Međutim, danas su sulikani.

Aleksandra Prijović, FIlip Živojinović
Foto: E-stock/ Mirko Rodić

Takođe, na slikama se vidi i Filipova majka Zorica koja je nosila svečanu košulju u ruci. 

Aleksandra Prijović, FIlip Živojinović
Foto: E-stock/ Mirko Rodić

Nema sumnje da će ovaj divan praznik Živojinovići i Prijovići proslaviti u zdravlju i veselju uz prinovu Aleksandra koji je svima doneo veliku radost.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi