Aleksandra Mladenović
Alo.rs

Mlada glumica Milena Radulović koja je prijavila čuvenog režisera i producenta Miroslava Miku Aleksića, koji je vodio školu glume, verovatno nije bila ni svesna da će se lavina koju je pokrenula njena ispovest pretvoriti u revoluciju i osnažiti žene u čitavom regionu da progovore o se*sualnom zlostavljanju koje su preživljavale.

Tim povodom su se oglasile i mnoge javne ličnosti, ne samo da se pridruže njoj i ispričaju svoja iskustva, već i da podrže mladu glumicu.

Jedna od najpopularnijih estradnih umetnica mlađe generacije Aleksandra Mladenović u razgovoru za medije je prokomentarisala aktuelnu situaciju koja je potresla region, pa otkrila da li se i sama susretala sa neprijatnim ponudama i situacijama.

- Iskreno sam zgrožena tom situacijom i dajem punu podršku Mileni. To je nešto grozno i za svaku osudu i mislim da nijedna žena ne bi trebalo tako nešto da doživi, ali i ako doživi nikako ne sme da prećuti i da prolazi kroz to sama. Ne daj Bože da se meni tako nešto dogodi, ko zna ko da je u pitanju, nikada ne bih ćutala! - rekla je ona, pa dodala:

Milena Radulović i Mika Aleksić

Alo.rs/ATA Images

Milena Radulović i Mika Aleksić, Foto: Alo.rs/ATA Images

- Hvala Bogu, nisam se nikada našla u toj situaciji i verovatno ne mogu da razumem kako se osećaju te devojke, ali im dajem punu podršku i samo napred! Da sve izađe na čistac i ogromna osuda za bilo kog muškarca koji zloupotrebi poverenje jedne žene, a kamoli ovako nešto! Nema veze šta je žena obukla i kako se ponaša, nikada nije do nje, već do zlostavljača, nijedna žena ne može da isprovocira tako nešto - zaključila je pevačica za jedan portal.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ