Aleksandar Milić Mili
Printskrin TV Pink

 

Aleksandar Milić Mili

Printskrin TV Pink

Aleksandar Milić Mili, Foto: Printskrin TV Pink

Aleksandar Milić Mili poneo se neprofesionalno prema svom jedinom kandidatu iz "Zvezda Granda", Nikoli Stanišiću iz Skoplja. Frontmen benda "Miligram" obećao je mladiću da će raditi s njim, progurati ga u medije, pa čak i da će za njega angažovati svog stilistu, ali je naprasno prestao da mu se javlja.

Specijalni članovi žirija u prošli petak trebalo je da budu Mili i Šerif Konjević, ali na Košutnjaku se pojavio samo folker. Milić je javio Saši Popoviću da neće moći da dođe, pa je njegov jedini kandidat kog je izabrao - izvisio! Naime, pre tri meseca mladić iz Skoplja predstavio se u takmičenju, a kako mu niko od stalnih članova nije dao glas, Mili je rešio da ga prihvati.

Aleksandar Milić Mili

Jutjub printskrin

Aleksandar Milić Mili, Foto: Jutjub printskrin

"Ja sam obećao Saši da kandidata kog niko neće - ja hoću. Spremi se, imaćeš jako težak period s mojim pripremama. Imaš osmeh, kako si se nasmejao, ja sam rekao "to je to"." - rekao je tada Mili i zadobio simpatije gledalaca.

Ipak, kako su prolazili dani, a kompozitor se Nikoli nije javljao, on je sam rešio da kontaktira s njim. 

"Bio sam srećan što će mi Mili biti mentor. Rekao mi je kako će raditi sa mnom, bila je ideja da ja izaberem jednu pesmu, a drugu mi je predložio on - da pevam Sinana Sakića. Obećao mi je da će mi spremiti matricu. Rekao je i da će mi dati svog stilistu, kao i da će sa svojim prijateljima iz Makedonije srediti da mediji pišu o meni. Međutim, istakao je da neće moći da se viđa sa mnom jer ima mnogo obaveza, koncerte" - počeo je on i dodao da je Milić potom prestao da mu se javlja.

"Prošlo je neko vreme od tada i nije mi se javio. Čuo sam se s produkcijom, oni su mi rekli da će kontaktirati s njim, ali su i meni dali broj da ga pozovem i da se dogovorimo se. Nazvao sam ga i rekao mi je: "Nikola, izvini, zauzet sam, ne mogu da radim s tobom." Ja sam ga pitao barem za tu matricu da mi pošalje, on je rekao da hoće, i više se nije javljao. Dve nedelje sam čekao matricu, nekoliko dana pred dolazak u Beograd nisam znao šta ću da pevam, bio sam u haosu. Pozvao sam ga opet i rekao mi je: "Imam sastanak, ne mogu da pričam, čujemo se kasnije." Nije se javio" - kaže on.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial) on Sep 15, 2019 at 1:58am PDT

Pravo iznenađenje Nikola je imao i kada je stigao u Beograd na probu.

"Došli smo tamo i meni je Saša rekao da Mili neće doći. Pomislio sam da je bolje da sam ispao u tom krugu nego da mi se ovo dešava. U međuvremenu sam se snašao za matricu, moje kolege su mi pomogle" - kaže Nikola.

Mili nije komentarisao situaciju.