Tijana Ajfon
E-Stock
Tijana Ajfon

E-Stock

Tijana Ajfon, Foto: E-Stock

Na spektakularnoj proslavi u ponoć joj je stigao skupoceni poklon od verenika Milovana Mikse Tadića, koji zbog toga što se nalazi u kućnom pritvoru nije mogao da prisustvuje rođendanu.

PROČITAJTE I:

 

On je svojoj dragoj na adresu prestoničkog restorana poslao skupoceni sat marke „roleks“ sakriven u ogromnom buketu ruža i vredan oko 10.000 evra, saznaje „Alo!“.

Kako izvor otkriva, iznenađenje je planirano danima unapred kako bi Tijana bar na trenutak zaboravila da je na svoj poseban dan odvojena od budućeg supruga.

- Milovan i Tijana rođeni su na isti dan i, otkako su vezi, rođendane su proslavljali zajedno. Pošto ove godine zajednička proslava nije bila moguća zbog njegovog kućnog pritvora, ona je to jako teško podnela. Da bi je bar malo oraspoložio i veče joj učinio lepšim, Milovan je odlučio da ne žali pare i da je u ponoć, kada ne očekuje, iznenadi „roleksom“ koji je mesecima želela - priča izvor i otkriva da starleta nije uspela da zadrži suze kada je poklon stigao u restoran.

Tijana Ajfon

E-Stock

Tijana Ajfon, Foto: E-Stock

- Nekoliko minuta pre ponoći pevačica je otpevala pesmu „Ako te pitaju“ Petra Graša i posvetila je Tijaninom verniku. Slavljenici je preko mikrofona poručila da je njen verenik uvek tu, čak i onda kada nije, i da je voli više od svega. Tada je jedan mladić ušao u restoran s ogromnim buketom ruža i uručio joj poklon. U prvi mah bila je u šoku, a posle nekoliko trenutaka u buketu je pronašla kutiju sa skupocenim satom. Iste sekunde počela je da vrišti i plače, budući da mu je nekoliko meseci pre toga rekla da želi taj sat. Nije mogla da veruje da je zapamtio i model i boju i da je potrošio toliko para samo da bi nadoknadio to što nije prisutan. Toliko se tresla da je jedva uspela da ga pozove - kaže izvor i objašnjava da je poklon toliko oraspoložio starletu da je konačno počela da cirka i da đuska sa gostima.

- Iako se potrudila da svi uživaju, nekako se činilo da uopšte nije u elementu. Đuskala je sa gostima tek toliko da svima bude prijatno i da podigne atmosferu, ali videlo se da nije raspoložena. Ipak, kada je stigao poklon od Mikse i kada se čula sa njim, oraspoložila se, počela da nazdravlja i da đuska. Sve do ranih jutarnjih časova nije stala - zaključuje izvor za „Alo!“

BONUS VIDEO

Tijana Ajfon prvi put pokazala lice bez šminke, pa se podvrgla još jednoj intervenciji!