Adam Đogani
Screenshot Instagram
Adam Đogani

Screenshot Instagram

Adam Đogani, Foto: Screenshot Instagram

Otkako se Anabela Atijas pridružila ćerki i bivšem suprugu u rijalitiju „Zadruga“, njihove svađe ne prestaju. Ne samo da Anabela koristi svaku priliku da iznese prljav veš iz svog braka sa Gagijem Đoganijem, već u svađama često spominje i članove denserove porodice.

Adam Đogani, denserov bratanac i bivšizadrugar, kaže da zbog toga pomno prati rijaliti, ali i da mu nije svejedno kada Anabela napadnecelu Gagijevu porodicu.

- Moja porodica svakodnevno prati šta se dešavau „Zadruzi“ i nije nam svejedno! Anabela je zmijetina, a Gagi je dobica! On bi se pomirio s njom, čak bi pristao da budu u dobrim odnosima i da joj bude drug, ali to njoj ne odgovara. Kao što je i Gagi sam rekao da Anabela živi za popularnost i u tome je u pravu. Prodala je sve za malo pažnje, zbog toga sve preuveličava i gledaocima plasira napumpanu priču. Od muve je napravila četiri slona - kaže na početku razgovora za „Alo!“ Adam i dodaje da mu je teško da gleda svoju rođaku Lunu razapetu između majke i dečka.

Adam Đogani

Screenshot Instagram

Adam Đogani, Foto: Screenshot Instagram

- Anabela želi da odvoji Lunu od Marka, pa čak i od Gagija. Najviše bi volela da bude njena gospodarica, to bi je jedino usrećilo. Svojoj sestri jedino zameram to što ćuti majci i što misli da mora da bude na njenoj strani samo zato što je Anabela za nju strah i trepet. Znam da bi Anabela maltretirala Lunu kada bi ona rekla nešto protiv nje. Definitivno bih joj poručio da više poštuje svog tatu - kaže Adam i dodaje da je i on saznao o Markovom i Luninom pomirenju na televiziji.

- Nisam znao da su se Luna i Marko viđali pre ulaska u „Zadrugu“. To zapravo niko nije znaojer su se oboje krili od svih nas - rekao je Adam i otkrio da li će ući u „Zadrugu 3“.

- Priželjkujem da pokažem ljudima kakav sam zapravo jer sam u drugoj „Zadruzi“ bio previše blag. Promenio sam se posle rijalitija. Osećam da sam zreliji za makar pet godina.

Adam Đogani

printscreen

Adam Đogani, Foto: printscreen

Zahvalan sam Marku što čuva mog strica!

Adam kaže da mu je veoma drago što Lunindečko Marko Miljković ima prisan odnos sa njegovim stricem Gagijem.

- Drago mi je što se Marko i Gagi gotive. Srcemi je puno kad vidim da mi neko čuva strica kaošto bih i ja. Za to sam mu mnogo zahvalan -kaže mladi Đogani za ,,Alo!”.