Aco Pejović Saša Popović
Alo!
Aco Pejović

Dejan Briza/Alo!

Aco Pejović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Aco Pejović prozvao je Sašu Popovića zbog toga što je kupio jahtu vrednu skoro milion evra, a ne može da nabavi ventilatore za studio gde se snimaju "Grandove" emisije!

PROČITAJTE JOŠ:

Seka Aleksić i Veljko

Rajko Ristić/Alo!

 

Popularni pevač pojavio se na snimanju u Košutnjaku u košulji dugih rukava, ne sluteći šta ga čeka. Čim je ušao u bekstejdž, Pejović je počeo da se preznojava, pa je jedva pozirao foto-reporterima i davao izjave.

Aco se sve vreme brisao rukama, a potom je dohvatio maramice, kojima je brisao, ali i hladio lice. Kad je ugledao Popovića, prišao mu je i izljubio ga, a onda mu zamerio što prostorija nije rashlađena.

Aco Pejović

Dejan Briza/Alo!

Aco Pejović , Foto: Dejan Briza/Alo!

"Saša, mogao bi ti malo da se otvoriš i da kupiš bar četiri ventilatora da se hladimo ovde! Umreću od vrućine. Pogledaj, emisija nije ni počela, a ja sam mokar. Još sam obukao košulju dugih rukava - zamerio mu je pevač, a potom ga i pecnuo zbog nedavne kupovine broda.

"Čoveče, možeš da kupuješ jahte i da se razbacuješ, a ne možeš rashladne uređaje da nam uzmeš. Nije u redu", rekao je Aco kroz smeh.

Popović je počeo da se pravda kako je u studiju mnogo bolja situacija.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Ma, Aco, brate, mnogo je bolje u studiju nego u bekstejdžu. Imamo tamo šest ventilatora, za svakog po jedan", rekao mu je direktor "Granda".

Kako bi mu uzvratio prozivku, Popović je, dok je Aco davao izjavu, krišom prišao i izmenjenim glasom pitao:

Saša Popović

Screenshoot Youtube

Saša Popović, Foto: Screenshoot Youtube

"Gospodine Pejoviću, da li je istina da kupujete avion?

PROČITAJTE JOŠ:

Toni Cetinski i njegova supruga

printscreen/instagram

Toni Cetinski i njegova supruga , Foto: printscreen/instagram

 

"Hoću, ako mi pare pozajmi Saša Popović. Kad ima za jahte, ima i za avione!" odgovorio mu je pevač i nastavio da proziva direktora.

"Znate li vi da me Popović nikad nije pozvao u Opatiju, gde ima vilu i jahtu! Sve kolege su mu išle u goste, osim mene. Ja sve čekam da dobijem poziv, ali očigledno nema nameru", našalio se on.