Aco Pejović
Dejan Briza/Alo!
Aco Pejović

Rajko Ristić

Aco Pejović, Foto: Rajko Ristić

Popularni Priepoljčanin Aco Pejović ne krije da voli da uživa u onome što je mukom zaradio, ali i te tako voli sve to da održava. Naime Aco se trudi da svojoj porodici olakša kućne poslove te nikada im nije bio na teretu što se toga tiče kao neki drugi muškarci. Sa sigurnošću može da kaže da je jedan od vrednijih u kući.

Aco Pejović

Dejan Briza/Alo!

Aco Pejović , Foto: Dejan Briza/Alo!

"Ne, kod mene to ne postoji, ''to nije sređeno'', ''nije složeno'', nikako. Ja sam tu za sve njih direktor. Kad sam najumorniji ili ako sam i popio pa znam i kad dođem ujutru pa počistim i sredim svoju obuću, složim ono što sam te večeri obukao i to je to, tako je ceo život - rekao je Aco Pejović u emisiji "Premijera".

Brena kupila LUKSUZAN STAN u Budvi! Neće vam biti dobro kada čujete koliko NOVCA je iskeširala!

AUTOR: Danijel Rakočević DATUM I VREME: 14.08.2019. 09:11 Folkerka i njen muž uživaju na Crnogorskom primorju u najskupljoj zgradi koju nazivaju „kraljevski apartman" Lepa Brena, Foto: Danijel Rakočević Muzička zvezda Lepa Brena svake godine provede po dva meseca na Crnogorskom primorju zajedno sa suprugom Bobom Živojinovićem, a njihova deca povremeno dolaze da ih obiđu i da uživaju na luksuznoj jahti koju porodica Živojinović poseduje, a koja je usidrena u Budvi, u blizini Starog grada.

Kao svako dete koje je odraslo pored reke voli uvek rado da se priseti momačkih dana koje je provodio pored reke Lim u svom rodnom gradu, ali i ne krije da mu je ista reka zadavala probleme!

PROČITAJTE JOŠ:

"Išao jednom na Lim kao klinac, davnih godina i tada me je grč uhvatio i znam tada sam imao problem, počeo sam da se davim i mislio sam da je to ono, bilo gotovo. Više volim da skačem u vodu, izgleda zato što sam odrastao pored reke u mom rodnom gradu Prijepolju pored Lima - kaže pevač.

 BONUS VIDEO:

Beograđanke otkrile da li bi oprostile prevaru: Ovakve odgovore niko nije očekivao!