Aca Lukas progovorio o testiranju na Covid-19!

Čim su saznali da su pozitvni na Covid-19, Ražnatovići su javili svojim zvanicama da su bolesni, te je većina njih odlučila da se testira.

Aca Lukas
Foto: YouTube/Printscreen

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović juče je objavila da je pozitivna na korona virus, kao i njen sin Veljko, a sve to nakon proslave povodom rođenja malog Željka gde su bili u dodiru sa zaraženom osobom.

Čim su saznali da su pozitvni na Covid-19, Ražnatovići su javili svojim zvanicama da su bolesni, te je većina njih odlučila da se testira.

Aca Lukas je bio na žurki, a celu situaciju je prokomentarisao ovako:

- Ja sam imun na koronu! Na kraju krajeva, moja privatna stvar je da li ću se testirati - izjavio je za medije folker.

Među zvanicama na veselju Ražnatovića su bili i Sanja Đorđević sa ćerkom, Jovana i Željko Joksimović, Mirko Šijan sa Bojanom Rodić, Filip Krajinović, Marina Visković, Maja Berović, Marijana Mateus, Aco Pejović i supruga, Miloš Nadaždin. Stevan, koji je potvrdio da ima koronu, bio je i na veselju Mije Borisavljević, koje je takođe okupilo poznate.

Aca Lukas
Foto: YouTube/Printscreen

Anastasija Ražnatović je negativna na virus, a dva puta je radila test. Aleksandra Prijović, koja je bila na žurki Ražnatovića, otkrila je da je negativna na koronu, pa se sinoć pojavila pred beogradskom publikom na nastupu u jednom klubu. Žika Jakšić, producent "Granda", potvrdio je da je negativan na virus. Takođe, danas je i voditeljka Jovana Joksimović otkrila za medije da su on i njen suprug Željko negativni na Covid - 19.

Folk divi Svetlani Ražnatović prvo je urađen serološki test iz venske krvi, koji je pokazao da je negativna, zatim je uradila PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa, koji je pokazao da je pozitivna.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi