Aca Lukas potpuno iskreno o hapšenju, svojim najvećim porocima i koliko hiljada evra mu je potrebno da preživi! (VIDEO)
alo.rs

- Samo Robert de Niro može da me glumi (smeh). Šalu na stranu, ali smatram da to treba da bude glumac koji je skoro pa anoniman. I dalje sam aktuelan, a kada bi me igrao neko ko je popularan, ljudi se ne bi obazirali na film, nego bi poredili nas dvojicu. Treba da me igra neko ko je manje zapažen, pa da mu film bude odskočna daska, da ga publika jasno pamti po ulozi Ace Lukasa - započinje Lukas.

- Kod mene to stihijski ide. Navikao sam i da imam i da nemam. Neću umreti ako budem imao manje, ali za osnovne stvari mora da se ima. Oni koji godinama konstantno rade i koji su u vrhu, ne bi trebalo da imaju velike finansijske probleme. Pa čak i ako ne rade dugo - dodaje on.

- Istina je da sam prvi put vozio pijan. Imao sam 0,90 promila alkohola u krvi, a to se tretira kao drugi stadijum pijanstva. Policija je odradila svoj posao, ponašali su se prema meni isto kao prema ostalim građanima koji naprave taj prekršaj. Platio sam kaznu od 60.000 dinara, a čim dobijem rešenje, policija će mi oduzeti vozačku dozvolu na sedam meseci. Takođe, istina je da nisam bio bahat, nisam rekao nijednu ružnu reč. Nisam zvao nikoga da me izvuče iz haosa. Policajka je bila ljuta, a ja sam joj se izvinio - iskreno kaže Lukas.

Aca Lukas
Aca Lukas , Foto: Foto Alo!

- Na kocku (smeh). Šalim se, ne kockam se više. Došao sam u godine kada nema više zezanja. Volim da odem u kafanu i popijem sa društvom. Da vozim dobar auto. Volim da putujem, ali i da trošim novac na decu - dodaje on.

- Ko bi to znao da uporedi? I najmanji poroci su nekad grozni. Sve zavisi od toga kako poroci utiču na čoveka. Nekome je najgori porok alkohol, nekome droga. Nema tu generalizacije - kaže Aca.

- Imao sam meru u svemu i nisam dolazio u bezizlazne situacije. Uvek sam sve svoje potrebe i obaveze stavljao na prvo mesto. Zbog svih stvari koje sam uradio u životu, nije trpela ni porodica, pa ni deca. Šta sam radio sa viškom svojih sredstava, to je samo moj problem. Svašta sam radio, ali nisam bio u paklu nijednog poroka. Karijera mi je uvek dobro išla, nisam prodavao kuće, stanove da bih vraćao kockarske dugove, dugove za drogu ili alkohol - poručuje Lukas.

- Ceđeno voće može da bude rakija od dunje (smeh). Ja inače ne pijem često - kaže pevač.

Aca Lukas
Aca Lukas , Foto: Foto Alo!

- U pi*du materinu (smeh) - dodaje on.

- Ja sam divna celina od dve moje polovine. Nisam u polovinama (smeh). Najvažnija mi je podrška moje dece - iskren je pevač.

Da li planiraš da se vratiš redovnim klupskim nastupima kada prođe pandemija koronavirusa?

- Nastupaću koliko bude bilo potrebe. Sada bih napravio jedan mali iskorak. Nećemo više raditi klubove. Nisam više u godinama da svakog vikenda putujem i trčim iz kluba u klub. Radićemo veće i ređe stvari, a kvalitetnije. Uglavnom koncerte. Na svemu ćemo da radimo - i na studiju i na produkciji, na filmu i seriji - kaže Lukas.

- Najplodonosnija stvar koja mi se desila ove godine, osim vraćanja Saše Mirkovića u moj tim, jeste saradnja sa „Telekomom“, koji je pokrovitelj ne samo projekta koji sada radim, već i budućih projekata. Nadam se da će ta saradnja potrajati. Ružne stvari ostavljam iza sebe - završava on.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: