Aca Lukas najavio spektakl za kraj sedmice, bez pardona i uvijanja videćete pevača u do sad neviđenoj ulozi (VIDEO)
alo.rs

-Dragi moji očekujte neočekivano bez pardona bez uvijanja, svake nedelje od 19 i 45, čeka vas Aca Lukas, Hype televizija, rekao je Aca Lukas u najavi.

- Aca je u dogovoru sa svojim menadžmentom odlučio da gledaoce obraduje svojim prvim autorskim TV projektom koji će biti emitovan kao nedeljni magazin na televiziji „Hajp“. Čitav projekat je osmislio sam, tako da će emisija biti opuštena i zanimljiva. U studiju će mu društvo praviti njegove kolege, a on će gledaocima otkrivati njihove tajne. Dosta novca je uloženo u emisiju „Nedelja sa Lukasom“ i očekuje se veliki uspeh i gledanost - kaže izvor za „Alo!“

S obzirom na to da još uvek ne nastupa, Lukas je odlučio da realizuje ovu ideju koja mu se skoro godinu dana mota po glavi.

- Aca nije od onih koji će sedeti skrštenih ruku i čekati da sve ovo prođe. Umesto da ušteđevinu troši na odmore i putovanja, rešio je da uloži kako u svoju pevačku karijeru, pa je snimio album, a sada i u TV projekat. Plan je napravljen prošle godine, a sada je konačno došlo vreme da ga Aca realizuje - kaže izvor „Alo!“ i otkriva da je Lukas već napravio ozbiljan plan.