Jovana Švonja
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Manekenka Jovana Švonja, sada Đorđević, važi za jednu od najlepših žena naše zemlje.

Udata je za fudbalera Filipa Đorđevića sa kojim ima dvoje dece. 

Iako njen Instagram profil prati više od pola miliona ljudi, retko ko zna da je Jovana prošla kroz veoma buran i težak životni period kada se na snimanju jednog spota okliznula u upala je u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni.

MANEKENKA UPALA U KLJUČALU VODU, ZAVRŠILA U OPEKOTINAMA Ostala bez kose i tri nedelje provela u bolnici, tada je nastala prava drama

Foto: Printscreen/instagram

 

Tom prilikom Jovana je zadobila opekotine na pedeset odsto kože. Osim toga, ostala je i bez kose.

- Srećom, moj brat je reagovao brzo i izvukao me je, ali i tih nekoliko sekundi bilo je dovoljno da osetim kako mi vrelina prodire pod kožu. To iskustvo ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Kad sam upala vodu, nijednog trenutka nisam izgubila svest. Veoma dobro se sećam i svega što se dogodilo nakon što je došla Hitna pomoć. U bolnici sam provela tri nedelje - ispričala je ona tada.

 

 

- Po prirodi sam vesela devojka tako da me ovo ružno iskustvo nije promenilo, pa se, kao i uvek, osećam super. Osmeh i pozitivna energija moj su najveći adut. Otkako sam izašla iz bolnice, ne dobijam drugu terapiju, osim što redovno mažem kreme koje su mi propisali lekari - opisala je Jovana jednom prilikom za domaće medije.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading