Jelena i Duško
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelena Karleuša u nedelju će nastupiti na jednom muzičkom festivalu, a tokom najave dotakla se i turbulentnog perioda u kojem se našla.

Karleuša je trenutno u fazi sporazumnog razvoda od Duška, a sada je otkrila više detalja. 

- Imala sam turbulentan period iza mene, to svi znaju. Mene karmički hoće da nemam mira u životu pa nikako da se bavim samo onim gde sam najjača i najbolja, a to je moja profesija i muzika. Sad se malo smirilo i nadam se da se opet neće desiti neki Armagedon i neki smak sveta kad je reč o meni - iskreno je priznala Jelena.

Jelena i Duško

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako će iste večeri na Ušću imati nastup i Crni Cerak i Lacku, ona je istakla da se pored Nikolijinog, najviše raduje njihovim nastupima:

- Lackuu i Crnom Ceraku se najviše radujem. Baš jedva čekam da ih vidim. Kad vidim Crnog Ceraka, mislim da će on postati Beli Cerak u trenutku zbog tog sudara energija. Čula sam da je taj Crni Cerak rekao da su mu mama i tata branili da sluša Jelenu Karleušu kad je bio mali. Sad će imati priliku da čuje, vidi i gleda JK. Baš se radujem - završila je Karleuša.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Walter Pravicek Maribor SLO EU

25.06.2024 08:55

Jelena Karleuša,IQ ti nije visok,zato sve daješ u revijalan tisak.SMIJEMO SE MI TEBI"SLOVENKA"!!Tvoje "kuknjave"češ izneti na sudu,a nama obširno kako i što unapred sa"prijateljem,i ostat češ Slovenka samo zbog pasoša!