Jana Todorović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Jana Todorović navodno je pazarila još jednu nekretninu u Beogradu.

U pitanju je stan koji košta vrtoglavih pola miliona evra, koji se nalazi u Beogradu na vodi.

Zgrada u kojoj je Jana kupila stan još je u fazi izgradnje, a biće gotova za nekoluiko meseci. 

Jana Todorović

Foto: Printscreen/instagram

 

- U pitanju je možda i najekskluzivija zgrada u celom naselju. To su stanovi koji su dupleks, a neki su čak i tripleks, zapravo sve je u kaskadama. Tako nešto ste samo viđa na ekskluzivnim svetskim destinacijama. Zbog toga je Jana i odlučila da kupi ovde stan obzirom na to da je oko 200 kvadrata ne treba da čudi da je cena preko pola miliona evra - priča izvor.

Jana i Ivan sve nekretnine prepisuju svojoj ćerki jedinici.

- Njih dvoje su već 23 godine u braku, njihova ćerka je rođena u Las Vegasu u Americi, ima njihovo državljanstvo i jako je vredna, verovatno će početi da se bavi i privatnim biznisom iako je jedva punoletna. Zbog svega toga i ne treba da čudi što su roditelji odlučili da njoj baš automatski prepišu sve nekretnine i da naslednica svega bude baš ona - rekao je izvor za "Scandal".

Svekar joj kupio dupleks za 1.500.000 evra

Jana već poseduje tri stana na u Kuli Beograd. Svaki od ova dva stana košta više od milion evra, tako da će sa još jednim stanom, koji je prošle godine dobila na poklon od svog svekra, imućnog biznismena Svete Todorovića, ona posedovati nekretnine u ovoj luksuznoj zgradi u Beogradu, u ukupnoj vrednosti od preko tri miliona evra.

Svekar Jane Todorović Sveta poznat je široj javnosti kao čovek koji je kupio ceo sprat u Kuli Beograd i za to zadovoljstvo iskeširao neverovatnih 15.000.000 evra. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading