Ivana Mlađović
Foto: Alo/Foto: Pirntscreen

Ivana Mlađović, jedna od najpoznatijih Plejbojevih manekenki na našim prostorima, pronađena je u besvesnom stanju u jednom stanu u Kragujevcu u oktobru 2018. godine zajedno sa muškarcem za kojeg su pojedini mediji tvrdili da joj je verenik.

Prema izveštajima, kod muškarca je tada utvrđen visok nivo narkotika u organizmu.

Ivana je preminula u bolnici nakon teške borbe lekara za njen život, a javnost je nagađala da je uzrok smrti moglo biti predoziranje.


Nekoliko godina pre smrti, tačnije 2013. godine, Mlađovićeva je bila žrtva zlostavljanja od strane svog tadašnjeg partnera zbog čega je dobila i policijsku zaštitu. Mediji su preneli da ju je partner tukao, silovao i mučio gotovo čitavih mesec dana, nakon čega je Ivana prijavila zlostavljanje.

Bio optužen i za posedovanje oružja


Mladić je tada osuđen na dve godine zatvora, a istraga je pokazala da je on Ivanu silovao i mučio u stanu u kom je ona živela.

Kako je pisalo u optužnici, on je Ivanu terao da pije alkohol i “bromazepam”, a napadao ju je i na njenom radnom mestu, tukao je pesnicama, a naneo joj je i teške povrede oštrim predmetom, pisao je tada Blic.

Osim silovanja, on je bio optužen i za nanošenje lakih telesnih povreda, kao i za nedozvoljeno posedovanje oružja.

Ipak, kako je pisao pomenuti medij, nakon njegovog hapšenja Ivana je počela da dobija preteće poruke da pred sudom povuče tužbu, nakon čega je dobila policijsku zaštitu.

Nakon što je prevazišla čitavu ovu dramu, Ivana je upoznala taksistu iz Kragujevca za kog se navodno i verila posle nekoliko godina, a pored kog je i umrla.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading