Maja Berović
Foto: Alo/Alo

Maja Berović danas je krstila sina Lava u Hramu Svetog Save u Beogradu nakon čega je sa suprugom organizovala gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu.

Berovićeva se tom prilikom oglasila za naš medij, te otkrila da je njen naslednik Lav aktivno dete, ali i da ga vaspitava da bude skroman.

- Jako sam emotivna. Najlepši dan u mom životu bio je kad se Lav rodio, a ovo je podjednako najlepši, presrećna sam. Zamalo je bilo suza na krštenju, ali suzdržala sam se. Lav je plakao za sve. Svi ljudi koji su došli na krštenje su imali lepe i posebne želje, ne bih nekoga izdvajala - rekla je Maja, pa dodala:

- Svom sinu sam poželela ono što svaka majka može da poželi, samo da mi je živ i zdrav. Još uvek od nas nije dobio poklon, mi smo njemu najveći poklon, on je presrećan kad je sa nama, ne zna za poklone. Nije još krenuo u obdanište. Ustajemo u 6, pola 7,7 i odmah kreće akcija, nema maženja mnogo u krevetu, čekanja, odmah je igra, aktivan je. Oduvek sam volela nemirnu decu, pa sam takvog i dobila. I ja sam bila nemirno dete, nestašna sam bila, sve me je zanimalo, nisam mirovala i takva sam i dan danas.

"Ne planiram još dece"

Maja je otkrila i na koji način brine o sinu.

- Vaspitavam ga da bude skroman, nema potrebe za luksuzom, deci je najbitnija ljubav. Za sada ne planiramo proširenje porodice.

Alo!/J.M.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading