Feđa Štukan
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Bosanskoherčegovački glumac Feđa Štukan priveden je danas na aerodromu "Nikola Tesla", a sada se prvi put oglasio nakon hapšenja.

Feđa je istakao da su ga odveli iz reda pasoške kontrole nakon što su proverili njegove podatke u kompjuteru.

- Odveli su me iz reda nakon pasoške kontrole. Našli su nešto u kompjuteru. Onda je žena otišla sa pasošem… Čekam da mi jave o čemu se radi, nemam pojma šta se dešava - naveo je Štukan za domaće medije.

"Radio sam kao makro"

Podsetimo, Feđa je svojevremeno u svojoj ispovesti otkrio je da je u jednom periodu života radio kao makro.

- Odrastao sam u zajebanom kvartu i prvo ubistvo sam video u petom razredu na velikom odmoru. Tri uboda nožem u srce! Kasnije sam sa ekipom krao kola, obijao trafike, samo zbog adrenalina. Slučajno sam probao da igram bilijar i shvatio da sam veliki talenat, pa sam napustio srednju školu. Od 13. do 17. godine vreme sam uglavnom provodio u zadimljenim bilijar klubovima, a usput sam svirao po raznim bendovima, radio kao konobar... Početkom 1991. godine otišao sam u Kotor u Crnu Goru na turnir, zaljubio se u Sanju i ostao. Radio sam u bilijar klubu, a onda sam bio i makro. Imao sam pet prostitutki iz Ukrajine. Jedina mušterija koju sam našao bio je moj drugar Mujo. Doveo sam mu Natašu i on se kasnije oženio njom. Nakon mesec dana lošeg poslovanja, preostale četiri Ukrajinke su me od**bale i našle novog makroa - rekao je on tada za "Informer" i dodao:

- Došlo je do pucnjave u klubu i policija me je uhvatila s tuđim pištoljem iz kojeg sam pucao na nekog glupana iz Vršca. Nisam ga ubio, jer sam naleteo na prazne čaure. Trebalo je da budem osuđen za pokušaj ubistva. Bio sam u pritvoru s dvojicom rumunskih lopova. Stalno su prevrtali po polovinu žileta u ustima. Naučili su me kako žiletom da otvaram lisice. Kad su me policajci poveli na suđenje, dok sam čekao da me sudija pozove, oslobodio sam se i pobegao. Seo sam u bus i došao u Sarajevo. Nisam smeo da odem do Sanje da se pozdravimo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
Ena

23.06.2024 20:14

Šta je sve radio nije ni čudo što ga proveravaju.

Tanja

23.06.2024 20:14

Feđi Štukanu treba doživotno zabraniti ulazak u Srbiji, on treba da shvati da širenje laži i antisrpske propagande nije prihvatljivo ni u jednoj zemlji.

Ana

23.06.2024 20:33

Nasli su da je kriminalac iz Sarajeva, nista novo. I treba da ga deportuju, takvi nam u Srbiji ne trebaju.

Zoka

23.06.2024 20:38

Svako ko poziva na nasilje treba da bude na neki način sankcionisan.

Raša

23.06.2024 20:39

Svako treba da odgovara za svako svoje delo koje ugrožava druge ljude, i narušava bezbednost.

Mirela

23.06.2024 20:41

Vidim da lepa istorija života ovom čoveku nije jača strana i ne sme se dozvoliti bilo kakvo narušavanje bezbednosti drugih ljudi.

Urke

23.06.2024 20:42

Sve će biti provereno i videće se o čemu se ovde radi, činjenica je da neke stvari treba ispitati

Biljana

23.06.2024 20:43

Verujem da će policija u ovom slučaju dobro odraditi svoj posao.

Nena

23.06.2024 20:46

Svako ko predstavlja potencijalnu opasnost po naše građane,mora biti priveden.