Saša Popović
Foto: Privatna arhiva/Foto: Blic tv printskrin

Saša Popović, danas jedan od najbogatijih ljudi na estradi, imao je period u životu kada je ostao bez svega. Njegovo bogatstvo danas se procenjuje na nekoliko miliona evra, ali kako je i sam isticao, nije uvek živeo u luksuzu.

- Mladost i detinjstvo sam proveo u porti Nikolajevske crkve u Novom Sadu, gde je moj deda, prota Stevan Popović, bio sveštenik. Odrastao sam u crkvenoj, parohijskoj kući. I dedina tri rođena brata bili su popovi, tako da potičem iz svešteničke porodice

Sašin otac nastradao je u saobraćajnoj nesreći, pa je majka sama preuzela brigu o njemu i sestri.

Njegova prva velika zarada sa „Slatkim grehom” izgubljena je zbog propadanja banke u kojoj je čuvao novac.

- Kod Dafine sam uložio otprilike 400.000 maraka. Prodao sam stan, tri automobila, na to dodao keš i sve oročio. Bio sam u Beču kada mi je Brena javila da treba da vadim pare jer je načula da nešto nije u redu. Otišao sam u banku, ostalo mi je nekih 405.000 maraka, pošto sam prethodno podizao nešto novca s računa. Uzeo sam pare, ali je došla Dafina i rekla mi: „Još tri meseca i imaćeš 700.000!” Pristao sam, a za samo sedam dana banka je propala - prisetio se on.

- Uživao sam u životu, vozio skupe automobile... I preko noći sam ostao bez svega! Posle pola godine sreo sam Dafinu kod moje krojačice. Rekla mi je da će mi dati stan i da sutra dođem na jednu adresu. Otišao sam, a tamo je bila neka napuštena kuća. Iznajmio sam garsonjeru od 17 kvadrata na poslednjem spratu zgrade na Novom Beogradu. Preneo sam garderobu u taj stančić, kačio sam je na mali radijator i cevi, jer nije bilo mesta za sve. Imao sam mnogo skupih jakni, cipela... Obili su mi stan i odneli sve! Ostavili su mi samo pidžamu na krevetu. Tu sam bio dve godine, zatim sam se preselio u garsonjeru od 24 kvadrata, u kojoj sam bio do 1996. godine - rekao je Popović svojevremeno za "Informer".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading