Marija Šerifović
Foto: Alo/Alo

Marija Šerifović će se "suočiti" na bini sa Reljom Popovićem.

Pre nego se popela na binu i zapevala, Marija je sa nama podelila utiske.

- Spremna sam. Imali smo samo meteoroloških problema, pa smo bili u neizvesnosti, ali imala sam nastupe i po kiši, to mi nije problem - rekla nam je ona, pa dodala:

- Imala sam spremne autfite i kostime, ali sam juče došla na probu i shvatila da satenska odela na 38 stepeni Marija neće obući. Tražila sam prikladan šorc, ali ga nisam našla, tako da ću verovatno na svakih 60 sekundi menjati majicu - kazala je Marija, pa se osvrnula na Reljin komentar da će joj pokloniti kajlu ukoliko to bude želela:

- Nisam ga ni videla, ali ja ne nosim te aksesoare. Od nakita imam samo pametan sat. Ja njemu mogu da poklonim... Imam dobre, skupe patike, to je to od ovoga što je trenutno na meni - našalila se ona.

Šerifovićeva smatra da je Relji ipak bilo teže da spremi njene pesme, nego što je bilo njoj kada su u pitanju njegove numere.

- Mislim da jeste, ali nije mi bitno ko će da pobedi, bitno mi je da niko od vrućine ne završi u Urgentnom centru. Ne znam ko je od mojih došao, samo sam poslala karte na grupu, ali neću se naljutiti ako ne dođu zbog vrućine. Prijatelj me je danas pozvao i rekao: "Crna Šerifovićka, pocrkaćemo", rekla sam mu: "Pa nemoj, brate, da dođeš!"

"Verica Šerifović i Vesna Zmijanac su babe"

Mariju smo pitali i koga bi ona želela da vidi na u okršaju, odnosno natpevavanju.

- Teško mi je da ti odgovorim, ali može Vesna i Verica. Možemo i ja i Verica, ali ove dve babe, top!

Alo!/M.V.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading