Marija Popović
Foto: Alo/Printscreen

Marija Popović, voditeljka i autorka emisije RTS Ordinacija, javno se oprostila od preminulog kolege.

Kamerman RTS-a Žarko Rakočević preminuo je u 59. godini života, a Marija se sada emotivnim rečima oprostila od njega.

Ona je objavila vest o njegovoj smrti i ostavila emotivnu poruku. 

Marija Popović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dobri moj Žare, požurio si, velika tuga - napisala je Marija uz emotikone koji plaču.

Marijin muž otkrio sve o bolesti

Milan Popović, muž Marije Popović, voditeljke emisije "RTS Ordinacija" je smršao 20 kilograma. Gostujući kod svoje supruge, otkrio je kako se ugojio, kako uspeo da oslabi i kako je pobedio insulinsku rezistenciju.

- Kad sam imao 97 kilograma, niko mi nije prišao da mi kaže da nešto nije u redu sa mojim zdravljem. Sada, kad imam 20 kilograma manje, prilaze mi i pitaju da li sam bolestan. Bio sam fanatični pušač, pušio sam 2,5 pakle dnevno i onda rešio da ostavim duvan - započeo je priču Milan.

Naime, nakon što je ostavio cigarete, on se okrenuo jačoj ishrani. I na kraju se ugojio čak i 20 kilograma zbog takvih navika.

- Tada nisam znao šta da radim kad sam gladan i kilogrami su počeli da se skupljaju malo-pomalo. Sve se skupljalo, nespavanje, posao, stres, stalna putovanja. Verovatno je sve to dovelo do nagomilavanja kilograma, a onda su se pojavili i drugi simptomi koje nisam umeo da prepoznam - kaže Milan.

U jednom trenutku je shvatio da najviše njegovim zdravstvenim problemima doprinelo je pivo.

- Pre sedam-osam godina nisam znao da prepoznam zašto se hvatam za vodu više nego drugi, zašto mi se suše usta, zašto osećam glad na sat - sat i po". Pojavila se hipertenzija. Organizam se ponaša kao konj u galopu, uđem negde gde mi ne prija, počne srce da mi lupa. Moj kardiovaskularni sistemm, koji mi je bio najjača karika, postao je problematičan", objašnjava voditelj. Počeo sam da potežem za pivom koje mi je bilo najmanje omiljeno piće. Tako se posumnjalo da organizam traži ubacivanje šećera, a ne alkohol - ispričao je.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading