Zinaida
Foto: Privatna arhiva/A. KRSTOVIĆ/PRVA

Zinaida Dedakin srpska je filmska, televizijska i pozorišna glumica, ispričala je u jednoj emisiji, o tome kako je savladala bolest.

Čak joj je i operacija bila zakazana, a tada je potražila pomoć od psihoterapeuta i kako kaže, mnogo joj je pomogao.

- Da, ja sam se razbolela. Ali kažem, toga više nema. Nisam više bolesna. Ali, ono što je najlepše u svemu tome, ko me je u svemu tome lečio? Lečili su me ljudi i ta njihova toplina. Verovala sam u "bele misli", ali znate, to je to naše ljudsko, dok ne doživite na svojoj koži to ne verujete. Moja deca su bila moji spasioci, porodica i prijatelji - ispričala je Zinaida, a potom dodala:

- Baš prijatelji, oni su mi izlečili tumor. Taj tumor je nestao, koji je inače bio veoma veliki. Bila je zakazana operacija. Da li neko veruje ili neveruje? Više se time i ne bavim. Moji prijatelji, ljubav i toplina su bukvalno istopili taj moj tumor. Njega nema godinama - ispričala je Zinaida u emisiji "Novo doba".

Ona je objasnila da joj se posle psihoterapije, kojom je vratila ljubav i radost prema sebi, pobedila opaku bolest.

Iako je imala zakazanu operaciju, na nju nije otišla jer se, kako kaže, tumor "istopio". Od tada smatra da je jako važno zahvaliti se na svakoj tegobi i doživljaju, jer iz svega što se čoveku dogodi u životu može izvući pouku.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading