Jovana Joksimović
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Jovana Joksimović u svojoj emisiji je ugostila Slavišu Pajkića, koji je poznatiji kao Biba Struja, a na voditeljkino insistiranje, pokazao joj je svoje oglede.

Naime, Biba je dodirnuo Jovanu uz komentar da bi mogao da joj pomogne da se oslobodi poroka - cigareta.

- Častiće me valjda Željko ako to oko ostavljanja cigareta bude radilo - prokomentarisao je Biba Struja u programu uživo.

- Prestaću da pušim i bez ovoga. Grozno... Ja jesam sumnjičava, ali kad dođe taj dodir, moram vam reći da sam ja gola voda. Vrlo neobično iskustvo - rekla je Jovana.

Biba je istakao da pomaže ljudima i kod oboljenja štitne žlezde.

Ko je Biba Struja?

Inače, najpoznatija živa „paranormalna“ pojava u Srbiji, Biba Struja, čovek koji navodno provodi i akumulira struju, baca varnice i „leči“ ljude elektrošokovima, suočio se sa razrešenjem praktično svih svojih „električnih misterija“ koje već decenijama šokiraju televizijsku publiku i koje su ga uvele u Ginisovu knjigu rekorda više puta.

Objašnjena je čak i jedna od njegovih najpoznatijih tačaka, gde u rukama drži dve metalne viljuške priključene na napon od 220 V i prži viršlu, a zatim je, kao i sve ostale, tačku ponovio jedan od naučnika, dobivši viršlu jednako isprženu...

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vasilije

21.06.2024 17:28

Iskreno nismo zaljubljeni u vas s zašto zapitajte se sami. Eto ima ko vas voli.