Ceca Ražnatović
Foto: Alo/Foto: Alo!

Reprezentacija Srbije igrala je danas nerešeno protiv Slovenije, a utakmice su sa tribina pratile brojne poznate ličnosti.

Kako je Alo! već pisao, dolazak Cece i Anastasije izazvao je opštu pometnju na stadionu, među našim navijačima.

Budući da su Anastasija i Ceca verni fanovi, te da i Nemanja Gudelj, suprug Anastasije Ražnatović, igra za našu reprezentaciju, verujemo da je bilo veoma napeto.

U prilog tome svedoči i fotografiju koju je Anastasija objavila na svom Instagramu, a tiče se navijanja njene majke, koja je u jednom trenutku, spekulišu mnogi, verovatno i opsovala usled nerviranja i napetosti, kao i svi koji su pratili utakmicu.

 

 

- Moja faca sve vreme dok ona sočno komentariše - napisala je Anastasija što je izazvalo smeh kod pratilaca, a komentarisu se samo nizali.

Navijači okupirali Cecu na stadionu

Posebno interesantna situacija desila se nakon završetka meča Srbije i Slovenije, koji se završio nerešenim rezultatom, kada su fanovi poleteli ka Ceci i Anastasiji kako bi se uslikali dok su na stadionu.

Ceci su nudili dres kako bi im se potpisala na isti, a u jednom trenutku je između njih morao da stane i prijatelj porodice Gudelj, budući da su ih opkolili sa svih strana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading