suzana mancic
Foto: Alo/Foto: Alo/Masonari Jošida

Žene su mangupi i traže svoje mesto u društvu, a ona je majka, poznato TV lice, pevačica...

U svakoj od tih uloga ona se po nečemu razlikuje od drugih, a ipak kao da govori „zajedničkom glasom“ svih umetnika, žena, otvoreno i bez ulepšavanja ovonedeljna gošća Zakuvavanja bila je Suzana Mančić.  

Govorila je o ljubavi, vernosti , tajni negovanog izgleda, ali i detnjstvu i porodici. 

Suzana Mančić svojevremeno je maštala o tome da postane balerina. Kako je objasnila, taj san "brzo joj je srušen"

suzana mancic

Foto: Alo/Masonari Jošida

 

- Moja prva ljubav bio je balet. Ja i dan-danas obožavam balet kao umetnost, ali po fizičkoj konstituciji nisam bila za klasičan balet, jer sam naglo izrasla. Došao je neki Rus na završni ispit i rekao, sve će da prođu, ali ova ne! Neka ide na košarku. To je bio prvi udarac u životu koji sam morala da pretrpim - ispričala je Suzana.

Oduvek je važila za jednu od najlepših žena Jugoslavije, a danas se trudi da ne izda tu titulu.

- Samopouzdanje naravno nosite u sebi ako imate tu mentalnu snagu, ali ipak mnogo znači taj odraz u ogledalu. Zna se koliko imam godina, normalno je da starimo i ja ne krijem estetske zahvate koje sam uradila.Tako da sam  jako zadovoljna i  brzo sam se oporavila - kaže voditeljka. 

suzana mancic

Foto: Alo/Masonari Jošida

 

U privatnom životu se ne kaje zbog grešaka jer smatra da se sudbinski sve desilo kao što treba, ali u profesionalnom je ostala žal za jednom ulogom...
- Jako mi je žao što sam u mladim godinama, a tada je trebalo skupiti hrabrosti i iskoračiti iz zone komfora i isprobati nešto novo, odbila ulogu u Nacionalnoj klasi. Eto, to je kultni film. Ko zna kako bi moj život izgledao posle toga - objašnjava Suzana. 

Nije se pokajala i danas smatra odvažnošću to što se slikala za Plejboj. 
- I tada sam bila ponosna jer sam se ja dugo lomila oko toga. Lomila se protiv predrasuda, osude javnosti, čaršije, kolega i sve je to usledilo. Niko nije rekao, bravo Mančić, sa 48 godina si se skinula i napravila si fantastične erotske fotografije. Ja to nisam uradila kao početnica mada nemam ništa ni protiv toga da tako neko gradi karijeru. Pogledajte Marlin Monro - objašnjava Suzana i dodaje:

- Moj muž tvrdi da do danas nije video te fotografije, mada sumnjam u to. Ja sam njega pitala dok smo bili u pregovoru, a on mi je rekao: Mančić, ako to uradiš, među nama je gotovo. Znajući to, ja sam rekla da neću, ali onda sam shvatila da  imam prava da sama donosim odluke o svojoj karijeri. Kome se ne sviđa, žao mi je. I tako je bilo. Moja mama nije znala, moj muž nije znao naravno - ispričala je poznata voditeljka u emisiji Zakuvavanje.  

Iskrena i neposredna, Suzana na svako pitanje odgovara direktno. Čak i kada je na dnevnom redu njena porodica. O suprugu Simeonu, kao i o ćerkama Teodori i Nataliji uvek priča s ogromnom ljubavlju, stavljajući jasno do znanja da su joj oni najvažniji na svetu. 

suzana mancic

Foto: Alo/Masonari Jošida

 

- Moji prijatelji su mi rekli da pored svih kvaliteta ne znam da izaberem pravog muškarca i tada sam upoznala Simeona i eto, naša ljubav traje već 20 godina iako smo na relaciji Grčka - Srbija. I to je dobro jer se uvek uželimo - ističe ona. 

Ona se ugledala na Jadranku Stojaković i Tanju Bošković, sa čijom sestrom je išla u razred, a danas se mlade žene ugledaju na nju. Kaže i da među novijim  generacijma ima žena koje su za divljenje.

- Aleksandra Radović, Lena Kovačević, Marija Šerifović, ali i Jelena Karleuša, ja ne znam nijednu njenu pesmu, ali ona deluje svetski i  probija sve moguće granice. Ja ne znam gde je njena granica. Nekad mi se ne dopada, nekada pretera, ali sve u svemu, ona je neko ko predstavlja jednu srpsku, bezobraznu, pametnu, inteligentnu, drsku ženu. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading