Aleksandra Rutović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Izbor za Mis Srbije održan je sinoć je u Beogradu, a pobedu je odnela Aleksandra Rutović. 

Aleksandra ima 25 godina, u Americi je završila srednju školu, a u Beču osnovne studije i master za Internacionalni turizam i hotelijerstvo, a radi kao agent za nekretnine.

Aleksandra Rutović

Foto: Ataimages

 

Govori ruski i engleski jezik. Od pete godine se takmičila u preponskom jahanju sa željom da se bori na Olimpijadi. Poštuje Bušido kodeks, kodeks samuraja.

Aleksandra Rutović

Foto: Ataimages

 

Brojne poznate ličnosti pojavile su se na ovom gala događaju, a posebnu pažnju privukla je pop diva Jelena Karleuša, koja je bila predsednica žirija.

Inače, Jelena je tokom proglašenja pobednica održala i govor. 

- Dobro veče svima! Jako sam uzbuđenja, ne kao ove devojke, ali... Prvenstveno bih se zahvalila gospođi Vesni koja je učinila da Beograd dobije pravi crveni tepih i beogradsku Met Galu. Hvala za divnu organizaciju. Moram da kažem da sam devojkama oduševljena. Takav profesionalizam, lepota, gracioznost, energija koja je iz svake od njih izlazila. Devojke, mislim da ste večeras sve pobednice. Ne postoji gubitnica večeras jer nijedna lepa žena, ako ništa drugo, ne može da bude gubitnik u životu jer je za početak, lepa - rekla je Jelena pa dodala:

- Sa druge strane, ono što vi imate u sebi je ono najbitnije, a to je nešto što se  zove energija, harizma i X faktor. Ostavile ste nas večeras bez daha! Još jednom, čestitam svima! Imam privilegiju da sa mojim kolegom Zoranom proglasim Mis Srbije - ispričala je Karleuša, a potom proglasila pobednicu.

- Velika je čast i zadovoljstvo da kažemo da je pobednica za 2024. godinu, Mis Srbije, dama koja se zove Aleksadra Rutović - saopštila je Jelena Karleuša, a okupljena publika je aplaudirala.

Adaktar kao Tito

Adam Adaktar, poznat po svom rijalitiju, došao je sa porodicom, a inspiracija za stajlinge su im bili Josip Broz Tito i njegova supruga Jovanka, te Sofija Loren.

Sve oči bile su uprte u njih, a nema ko nije prokomentarisao kako izgleda poznata porodica čim su kročili na crveni tepih.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading