Sound Clash
Foto: Promo/Foto: PrivatnaArhiva

Pet zanimljivih muzičkih rundi donosi nam nezapamćeni okršaj između Marije Šerifović i Relje, a gosti iznenađenja spremni su da dodatno zapale atmosferu!

Relja i Nikolija jedan su od najpoznatijih parova u svetu šou biznisa, pa je izvesno da Nikolija može biti prvi izbor da se pridruži Relji u plavom timu i borbi za titulu pobednika drugog Red Bull SoundClash-a u Srbiji!

Sound Clash

Foto: PrivatnaArhiva

 

U intervjuu koji je nedavno dala, Nikolija je na pitanje o mogućem nastupu sa majkom, legendarnom Vesnom Zmijanac, dala zagonetan odgovor da bi Red Bull SoundClash mogao biti idealna prilika za taj spektakularni susret.

Da li je ovim odgovorom najavila njihovo pojavljivanje na Reljinom stejdžu na ovogodišnjem događaju? Otkrićemo u subotu!

Sound Clash

Foto: PrivatnaArhiva

 

Dok se odbrojavanje bliži kraju, ulaznice nestaju neverovatnom brzinom! Zgrabi svoju ulaznicu na Cooltix.rs ili bilo kojem prodajnom mestu Tickets.rs pre nego što bude prekasno!

Događaj se održava u Luci Beograd, trenutno najatraktivnijoj lokaciji za noćni život u Beogradu. Na samoj obali Dunava, iza trećeg hangara, očekuje nas pet različitih muzičkih rundi tokom kojih će se Marija i Relja suočiti sa nizom neočekivanih izazova.

Sound Clash

Foto: PrivatnaArhiva

 

Najuzbudljiviji trenutak biće kada Marija bude pevala Reljine hitove, a Relja Marijine. Publika će sve to pratiti iz epicentra dešavanja, između njihove dve bine, a pobednik će biti tim čiji fanovi budu najglasniji, jer će veliki mikrofon će meriti svaki decibel!

Sound Clash

Foto: PrivatnaArhiva

 

Bez obzira da li si #teammarija ili #teamrelja, ne propusti šansu da podržiš svog favorita i postaneš deo najvećeg muzičkog spektakla na Balkanu!

Za sve informacije o Red Bull SoundClash-u, poseti sajt RedBull.com i prati @redbullrs na Instagramu i TikToku. Pripremi se za nezaboravno iskustvo, za okršaj veka!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading