Aleksandra Prijović
Foto: Privatna arhiva/Foto: ExtraFM

Pevači sa naše estrade svakodnevno imaju tezge, što znači da će ovog leta zaraditi ogromne sume novca.

Muzička zvezda Aleksandra Prijović ima pune ruke posla. Ona je zakazala nekoliko velikih nastupa koji će joj doneti nekoliko stotina hiljada evra.

Aleksandra je postigla je neverovatan uspeh na regionalnoj turneji "Od istoka do zapada", na kojoj je ukupno zaradila čak dva miliona evra.

Aleksandra Prijović

Jurica Cvitanić / Extra FM

 

- Prija se već navikla da drži velike koncerte, na kojima obično zaradi po 40.000 evra. Zakazala je osam velikih nastupa, pa će tako ukupno inkasirati 320.000 evra - priča estradni menadžer i dodaje da je u poslednje vreme na vrh isplivala Barbara Bobak:

Barbara Bobak

Alo

 

- Poslednjih godinu dana sve popularnija je i Barbara Bobak, koja će do kraja sezone imati 38 nastupa od po 6.000 evra i tako ukupno zaraditi 228.000 evra.

Tea Tairović biće bogatija za 690.000 evra. Ona je rezervisana od juna pa sve do kraja sezone, i održaće 46 nastupa.

Koncert Tee Tairović

Promo/ Liveproduction

 

- Tea će ove letnje sezone oboriti rekorde u zaradi na domaćoj estradi. Nastupaće skoro svako veče, a cena njenih nastupa je porasla, pa nije ni čudo što će do kraja leta zaraditi čak 690.000 evra! Ona za tezgu traži 15.000 evra, a ove sezone je već zakazala 46 nastupa - priča jedan estradni menadžer koji je insistirao na anonimnosti i dodaje da je veliko iznenađenje priredio Sloba Radanović, koji je digao cenu nastupa na takođe 15.000 evra, kao i Tea, ali mu to nije smanjilo broj nastupa:

Sloba Radanović

Foto: ATA Images

 

- Sloba je zakazao 34 nastupa i zaradiće 510.000 evra! Odmah za njim je Rada Manojlović, koja je rekorderka u broju nastupa tokom leta - imaće ih čak 51! Ona je "jeftinija", traži 7.000 evra po tezgi, pa će na jesen biti bogatija za 357.000 evra.

Dara Bubamara rešila je da se ne preforsira, pa je tako zakazala 17 nastupa ovog leta.

Dara Bubamara

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Dara je odlučila da ovog leta radi manje nego obično. Ona za tezgu najčešće traži 7.000 evra i kako sada stoje stvari, do kraja sezone zaradiće 119.000 evra. Novac planira da uloži u nove muzičke projekte. Verujem da joj trenutno odgovara da nastupa manje, jer je odavno uspela da se materijalno obezbedi i ostvari mnoge planove - završava priču menadžer.

(Informer)

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading