Tea Tairović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Poznati je da mnogi naši pevači i pevačice zarađuju ogromne svote novca u dijaspori.

Cifre su enormne, ali se retko ko usuđuje da o tome priča javno.

To je sada učinio pevač Đovani Bajramović koji je otkrio šta se to zapravo dešava preko "bare", a na samom početku je priznao i sa kojim kolegama je bio u najboljim odnosima.

- Sa Džejem i Sinanom sam bio u najboljim odnosima. Kad je trebalo da mu dam jednu pesmu tada je preminuo. Kad god smo pili i uživali, druženja su bila neverovatna. To i danas pamtim. Mnogo pevača mene imitira po Beču i Nemačkoj. Ne može to tako. Jedan je Šaban Bajramović, Što se Džeja tiče, nismo mogli da utičemo na to da povede računa o svom zdravlju. On je kralj, čovek je bio boem i nikoga nije zarezivao ni tri posto. Neću sad da sedim i da pričam šta je radio! Nisam ni ja slušao doktore dok mi se nešto nije desilo, neću ni da pričam šta - rekao je Bajramović i dodao:

Đovani Bajramović

Foto: Printskrin

 

- Džej i ja smo jednom pevali na dve odvojene tezge i onda smo se spojili. On je isto voleo da sluša kako ja pevam. Na kraju je rekao da se novac da meni, a ja to nikad nisam mogao da uzmem. Svi volimo pare, ali smatrao sam ga uvek mojim bratom, tako da nisam uzeo ni dinar, iako je on insistirao da to uradim.

On se dotakao i romskih veselja i priznao ko na pomenutim svadbama najviše zarađuje.

- Ima tu puno pevača i svi se smenjuju kad pevamo na tezgi. Ne pevam ja celu noć, nego imam ekipu pored sebe i svi se vrtimo u krug. Tako ide po svadbama na kojima ja ugovaram stvari. Evo Tea Tairović je nekad pevala za 1.600 evra, sad peva za 20.000 evra! Kod mene je pevala za te prve pare. Mi smo je prvi zvali sa nama da radi romska veselja. Odazvala se uredno, majku njenu sam takođe zvao. Aca Lukas i Ceca na veseljima takođe uzimaju velike pare. To se sve ugovara unapred, pa se dođe u hotel i tako dalje. Hoteli sa pet zvezdica, ostalo već sve znate. Oni su tu među prvima i po dijaspori i kod nas. Pored njih poznato je i koliko Jana uzima. Nju ženu mnogo vole jer pravi dobru atmosferu. Voli je narod i zna se i koliko ona košta. Ako, tako i treba! - tvrdi Đovani.

Alo/Republika

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading