Jovana Jeremić
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Jovana Jeremić posetila je manastir Rajinovac, nadomak Grocke. 

Voditeljka je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa ocem Serafimom u porti manastira, svima je zapala za oko crvena haljina u kojoj se voditeljka pojavila. 

Jovana je obukla dugu crvenu haljinu sa golim ramenima, što nije pristojno za ovakvu vrstu posete, te su joj to neki zamerili.

- Ako je Bog sa tobom i Bog uz tebe, ko može onda protiv tebe? Otac Serafim. Duša traži svoju hranu. Kao sto brinemo o svom izgledu, kao sto ga krepimo svakog dana, tako je neophodno da nahranimo i naše duše. Telo je samo kuća gde duh obitava. Moje jutro je Jutro sa dušom. Zato je na meni da vas podsecam da brinete o svom duhu, da ga ne date. Ne dajte da se ribari ljudskih duša hvale svojim ulovom, već uvek ostanite nedokučivi, svoji, na braniku svoje borbe - napisala je ona u opisu fotografije.

-"Sve je to lepo, ali da li se ovako dolazi u manastir?", "Mislim da ne bi trebalo gola ramena u manastiru", "Haljina je lepa, ali ne za manastir", "Nije pristojno", "Ovo je nedopustivo" - bili su neki od komentara. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading