Dragana Mirkovic
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Dragana Mirković razvodi se od Tonija Bijelića sa kojim je bila 24 godine u braku. 

Pevačica je u saopštenju navela da njih dvoje već tri godine ne žive zajedno, a tokom tog perioda Dragana u svojim intervjuima o Toniju pričala je hladno, te je uvek isticala da su joj deca najbitnija. 

Ipak, Dragana je jednom prilikom opisivala ljubav sa Tonijem, te je istakla da je na sva usta hvali. 

Dragana Mirković

Foto: Ataimages

 

- Moj Toni... O, Bože dragi, niko se ne hvali svojom ženom kao on! (smeh) To je, znači... Kad bih vam pokazala neke stvari... On se druži sada sa Van Damom, glumcem, njegovim prijateljima, kolegama iz Amerike, Francuske... Sada svi oni znaju za Draganu Mirković i prate me na Instagramu! Znači, to je neverovatno da su me zapratili, mi se tako dopisujemo, jedva čekamo da se upoznamo i tako to... (smeh) Tako da, kad kažem, Toni kad počne da priča o meni... Tu odmah zamislite sve vau, i morate da me zapratite! - ispričala je ranije Dragana Mirković za domaće medije. 

Dragana otkrila šta su je deca pitala u jeku razvoda 

Naslednici žive sa pevačicom u Austriji, a opšti haos je nastao u javnosti nakon što je otkriveno da je Marko otpratio oca sa Instagram.

Dragana sa decom

Foto: Printscreen/instagram

 

Dragana je u više navrata isticala da ima veoma blizak odnos sa decom, te je jednom prilikom otkrila i na koji način oni brinu o majci.

- Oni uživaju, ponosni su na mamu, što je prirodno i normalno. Jako su pažljivi, šalju mi poruke, pitaju me da li sam se umorila. Ja im kažem: "'Deco, šta vam je, pa znate svoju majku". Mama je stena. Nije sve uvek lagano, ali ja sam ponosna na sebe kako izdržavam - rekla je svojevremeno pevačica za "Premijeru".

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading