Darko sa majkom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Danas je u medijima odjeknula vest da se majka Darka Lazića, Branka, tajno udala za biznismena Dragana Paunovića. 

Nakon što je Darko besan demantovao te navode, oglasio se Dragan koji je potvrdio venčanje i otkrio sve detalje. 

Sada se za Alo!, nakon Draganovih tvrdnji oglasila i Branka, koja je demantovala verenika. 

- Nisam se udala. Dragan se malo šali zato što nas stalno prozivaju, ali zajedno smo i volimo se. To je jedina istina - poručila je Branka za Alo!, a Dragan se nakon toga ponovo oglasio i otkrio da je do venčanja došlo, ali da je Branka sve demantovala zbog sina, nakon čega je nastala opšta zbrka.

Branka sa dečkom

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne želi da se daju izjave po novinama, prvenstveno zbog Darka. Drugo, ona ne voli ni svakome da daje izjave, to je razlog te priče. Darko, takođe, ne iznosi nikakve stvari iz privatnog života po novinama. Branka i ja smo zajedno trenutno, u Austriji smo. Za venčanje i veselje nemamo vremena, zbog poslovnih obaveza nemamo vremena da pravimo slavlje, biće otop-potom. Ovde u Austriji smo potpisali papir - rekla je Branka za "Telegraf", a sada se oglasio i Darko, vidno besan, jer je očigledno nasamaren.

Majka Darka Lazića

Foto: ATA Images

 

- Jedva čekam da se vratim, da se vidimo. To reklamiranje preko mojih leđa i preko leđa moje majke, to ćemo da popričamo nas dvojica u četiri oka, jer mislim da sam ispao i više nego fer i korektan. On ne zna koliko sam ja besan zbog svega što radi. Kakve on veze ima sa novinarima, moja majka nije javna ličnost, šta mene uzimaš u usta. Ja ovo ne želim. Stojim iza toga da se nisu venčali. Neću da mi propada odmor zbog gluposti, ja ti kažem da to nije tako, ako jeste, onda neka im je sa srećom, ali to neće ispasti na dobro, to vam ja garantujem. Trebalo je da budem obavešten o svemu - rekao je Darko za Informer. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading