Zorana i MC Stojan
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Zorana Mićanović potvrdila je da je stavila tačku na vezu sa 22 godine starijim MC Stojanom. Razlog raskida je njegov provod s izazovnim devojkama na Kipru. 

On je na svom Instagramu delio trenutke sa odmora na koji je otišao sa prijateljima, međutim jedan snimak ga je koštao veze sa Zoranom.

Zorana čak nije želela ni da sasluša MC Stojana i javi se na telefon, zbog čega joj je on navodno došao u pola noći ispred stana u kojem živi. 

Zorana i MC Stojan

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako piše "Star", reper je vikao i lupao na vrata, zbog čega su komšije pozvale policiju. 

- Zorana nije htela da se javi Stojanu na telefon. On je zvao njenog tatu i drugarice i molio ih da ga spoje sa njom. Međutim, oni su mu rekli da će joj preneti, ali da samo toliko mogu da učine. Stojan je nju preko poruke upozorio da će joj doći ispred stana ako mu se ne javi. Zorana se loše osećala i nije izlazila iz stana, kada je malo posle ponoći čula dreku ispred stana i zvono. Stojan je bio uporan da mu otvori, ali se ona pravila kao da nije u stanu jer se nadala da će tako brže otići - kaže izvor blizak pevačici za "Star" i dodaje: 

Zorana i MC Stojan

Foto: Printscreen/instagram

 

- Zorana je ubrzo čula komšije koje se svađaju sa Stojanom jer remeti javni red i mir, probudio je ljude. Što je najgore, Stojan ne pije, trezan je to napravio. Zorana kad je čula raspravu izašla je i rekla mu da nestane, nakon čega se izvinjavala komšijama. Međutim, neko je pozvao policiju koja je brzo došla i zatražila dokumenta od Stojana. Izašao je sa policijom, ali na sreću, samo je dobio usmenu opomenu - otkrio je izvor za pomenuti medij. 

Zorana: "Nisam u depresiji" 

Pevačica je u međuvremenu otkazala sve nastupe, kako je istakla, zbog zdravstvenog stanja. 

- Nisam u depresiji. Doktor mi je propisao strogo mirovanje u narednih nekoliko dana jer sam preopteretila glasne žice i preforsirala se. Nema izlazaka i priče. Sedim kod kuće. Nije me raskid poremetio, odlično sam -rekla nam je Zorana Mićanović za Alo!.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading