Jovana Jeremić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Jovana Jeremić je u više navrata u svojim intervjuima isticala je da su od nje roditelji Olga i Miodrag napravili ono što je ona danas.

Roditelji Jovane Jeremić se ne pojavljuju u javnosti, a jednom prilikom su to uradili i tada su otkrili detalje Jovaninog detinjstva i sve ono što joj zameraju bez obzira na uspeh koji je neminovan.

- Ja sam samo jedna prava majka. Ponosna sam na Jovanu, ali malo treba da prikoči. Nikada nisam davala izjave za televiziju. Jovana je kao devojčica bila mnogo dobra. Sa dve godine je više znala šta treba reći nego sada. Često posle emisije vikendom koju gledam, često joj kažem da malo prikoči. Teško je vreme i mora da bude malo mirnija varijanta - rekla je tada Jeremićkina majka.

Jovana Jeremić

Printscreen

 

- Više sam nego ponosan na nju. Uvek kažem: "Bravo ćerko, samo napred!". Ne dopada mi se to njeno često pominjanje intimnih odnosa. Mnogo je iskrena i poštena, mora malo da prikoči. Ona jeste dobra i prepametna žena, ali mora da se koriguje - rekao je njen otac tada.

Otac Jovane Jeremić

Printscreen Pink

 

- Pratim šta se piše o njoj, kada sam slobodan čitam. Vidim da je uspela, sve je postigla sama. Neke stvari je ponela od kuće, nikada je nismo učili o lošim stvarima... Bila je prepametno dete, išla je u školu, a ja nisam znao u koje odeljenje ide... Bio sam uvek siguran u nju i govorio joj da nekada i ne mora da ide, ja ću joj pravdati časove - dodao je on tada u emisiji "Premijera - vikend specijal" , a voditeljka je u jednom momentu i zaplakala.

Jovana pokazala prepisku sa ocem 

Voditeljka je nedavno pokazala koliko je vezana za oca. Ona je objavila njihovu privatnu prepisku

Jovana Jeremić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pozdrav za moje najbolje dete. Otac - glasila je prva poruka.

- Volim te. Tata. Morao je neko i na tebe da liči - odgovorila je voditeljka i nema sumnje da ju je podrška oca raznežila.

- Hvala ćerko. Volim te - napisao je on. 

Jovana: "Majka mi je često na blok listi" 

Jeremićeva je juče u emisiji koja se emitovala uživo otkrila koliko su njeni roditelji srećni zbog njene i Draganove veze.

Ipak, ono što je svima privuklo pažnju jeste priznanje voditeljke da joj je majka često blokirana, a u tom slučaju komuniciraju sa njenim dečkom.

- Prvi put u životu je ona srećna, obožavaju Dragana. Moja mama je često na blok listi, takvi su nam karakteri, onda oni komuniciraju sa Draganom. Ja sam ponosna na svoje roditelje, oni su gospoda - iskrena je bila Jovana u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading