Keba
Foto: Alo/Foto: Nalbantjan

Poznato je da Dragan Kojić Keba ima vanbračnu ćerku sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović.

Tačnije, sud je dokazao da je Ina Jevremović pevačeva ćerka, ali je on nikada nije upoznao. 

Ina sada ima 25 godina i studira psihologiju, a kako je njena mama izjavila, ona nema više potrebu da upozna oca i provodi s njim vreme.

Da Ina ne želi oca u svom životu govori i objava njene majke Ljiljane na njenom Fejsbuk profilu.

- Moj heroj, neće očevo prezime ni prljavu slavu, neće očevo bogatstvo, ponosna i hrabra devojka koja je izdržala tone nepravdi, zbacila ih sa svojih leđa i nastavlja dalje - napisala je Ljiljana uz fotografiju svojevremeno.

Ljiljana: "Moje dete je pola on, mnogo liči na njega"

- Na prvo pitanje sam rekla da se nisam udavala, na drugo da sam znala da se nije razveo i na treće pitanje ja napravim dramsku pauzu, već su mene naučili advokati jer sam ja krvavim putem išla, driblali su me godinama, i kažem ‘iz razloga srca i emocija’, kad je on skočio od sreće ‘jao, ovo sad prvi put čujem’, ona stolica na kojoj je sedeo je otišla pozadi, sudija gleda u njega i on se izleteo i ja tu vidim da on sa emocijama nije čist, i nikada nije raščistio sa emocijama. Meni je samo žao što je Ina kolateralna šteta ljubavi sa njim, ja njega ne mrzim, moje dete je pola on, mnogo liči na njega - ispričala je Ljiljana za beogradske medije detalje suđenja koje je trajalo godinama.

Podsetimo, Ljiljana je jednom prilikom ispričala da je Keba bio uporan u nameri da je osvoji.

- On meni kaže: ‘kako me svi hoće, a ti me nećeš’. Kaže mi da me neće nikada više zvati, ja mu kažem ‘super’ i on opet zove i kaže ‘ovo je poslednji put da sam ti se javio’ i ja mu kažem ‘super’ i spustim slušalicu. Eto njega zvoni na interfon, ja mu ne otvaram i on čeka da neko od komšija uđe u zgradu, da bi on ušao za njim, toliko je bio dosadan da je postao smešan, pa sam na kraju rekla ‘hajde, kada mu je brak toliko loš, kada je toliko navalio’. Pita me šta radim, ja kažem ‘kuvam kafu’, on kaže ‘je li mogu ja da skuvam kafu’, on dođe, isprska mi sve redom. On priča, ja stavim slušalice i radim. U toj komediji to prelazi u naklonost prema njemu, prijalo mi je. Imala sam pre toga period od šest meseci kada sam bila loše zdravstveno i ni do čega mi nije bilo, a njemu je stalo do mene - prisetila se ona početka veze sa pevačem.

- Peta godina na sudu, tad je bilo glavno ročište i Keba ima pravo da mi postavi tri pitanja. Prvo njegovo pitanje glasilo je ‘da li sam se nekada udavala’, drugo ‘kad sam bila sa njim da li sam znala da je on na papiru još u braku’, i treće pitanje ‘zašto sam bila sa njim’. A on je tvrdio da mi nismo bili zajedno, a pita me to, pritom za vreme našeg zajedničkog života ja njemu ni jednom nisam rekla da ga volim niti da sam zaljubljena u njega, pustila sam ga da uživa u mom društvu i dok se taj razvod koji je on obećao ne desi, držala sam se ledeno - objasnila je Ljiljana. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading