Ceca
Foto: Alo/Dejan Briza

Šejla Zonić trijumfovala je kao ovogodišnja pobednica takmičenja "Zvezde Granda", uz podršku svoje mentorke Cece Ražnatović.

Ceca Ražnatović nije krila svoj ponos što je Šejla osvojila prestižnu titulu, uprkos svim izazovima s kojima se suočavala tokom takmičenja.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako Ceca slavi nakon finala, energično pevajući istu sevdalinku koju je Šejla izvela u finalu.

U pitanju je čuvena pesma "Oj, Safete, Sajo, Sarajlijo", koju su proslavili Safet Isović i Nada Mamula. 

Cecino veselje i energično pevanje ove pesme izazvali su niz pozitivnih reakcija među njenim fanovima i pratiocima na društvenim mrežama.

Ceca: "Šejla je bila izložena jako prljavim stvarima" 

Šejla je tokom takmičenja pretrpela sajber nasilje, a kako je folk diva istakla obema je bilo jako teško, ali su odlučile da se sve do finala ne oglašavaju.

- Jako mi je bilo teško to da je Šejla proživljavala to u momentu kada treba da raste, da blista. Devojka ni kriva, ni dužna, vanserijski talenat koja je meni jednostavno pripala. Igrom slučaja, tragedijom ratnih dešavanja, svega toga i politike koja je umešana u sve to, u naše živote. To dete je bilo izloženo jako prljavim stvarima, dogovorile smo se da ćutimo obe. Ja sam mogla da pokrenem kampanju, da je branim, ali smo ćutale obe. Rekla sam joj: "Šejla ono što ti je Bog dao, to ne može niko da ospori, a Boga nikada niko pobedio nije." Ljudi dobre volje i zdravog razuma, oni će se uvek ponašati onako kako im srce govori, a ne kako im neko puni glavu. To je ružno, sramotno. Kažem da je Božija pravda pobedila, kako treba, tako se i desilo – dodala je Ceca za "Grand".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading