Zdravko Čolić
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Regionalna muzička zvezda Zdravko Čolić prodao je porodičnu vilu na Košutnjaku za više od milion evra, pišu domaći mediji.

Kupac je vrlo brzo pronađen, trenutno nije poznato gde mu se nalazi novi dom, a samo najbliži krug ljudi znao je da se pevač sa porodicom seli.

- Čola jeste velika zvezda, ali živi život kao svaki drugi građanin. Miran, tih, porodičan i jednostavan. Još za vreme korone je razmišljao da proda kuću i to je nedavno i realizovao. Želeo je da promeni sredinu i, čim je rekao prijateljima da ima nameru da se seli, kupca je brzo našao. Doduše, prethodnih godina je u više navrata imao ponude za kuću, ali to je učinio tek kad je on smatrao da je pravi trenutak. Čola vodi računa o svemu. Iako ga poznajem, ovoga puta nisam upućen u to gde se sa Čukarice preselio. Sada ide lepo vreme, boraviće ili u Bosni i Hercegovini, ili negde na primorju - kaže naš sagovornik i dodaje: - O njegovom kretanju tokom letnje sezone zna samo porodica. Sigurno je da će imati nekoliko nastupa na Crnogorskom primorju, pa će svakako spojiti lepo i korisno i odmoriti se. Svakako, ako u novom domu ima nešto da se sređuje ili renovira, to će biti gotovo do jeseni, kad se Zdravkova porodica bude vratila u Beograd - priča izvor blizak porodici Čolić.

Zdravko Čolić

Foto: Promo

 

Čola je najpre živeo na Dedinju, gde je prodao kuću, nakon čega je kupio vilu u mirnom delu prestonice, u blizini Banovog brda. Njegova vila koju je prodao, okružena je zelenilom i opasana ogromnom ogradom i pojačanim merama bezbednosti, zbog brojnih obožavaoca.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading