TANJA SAVIĆ PROLAZI KROZ PAKAO ZBOG VEZE SA MUHAMEDOM! Pevačica otvorila dušu i priznala sve javno
Printscreen TV GRAND

Folk zvezda Tanja Savić otkrila je šta sve sprema za Arenu, a potom priznala i da prolazi kroz haos i trpi strašne uvrede zbog svoje veze sa Muhamedom Bašićem.

Tanja se osvrnula i na postupke svog bivšeg muža, sa kojim je inače imala velike probleme.

- Baš sam rekla mom partneru da napravimo neki haos u Areni, da me zaprosi kao... Ja to ne bih mogla da podnesem, ja bih plakala. Ja ću samo u jednom trenutku da se oborim i da plačem od sreće. Najveći blagoslov mi je da s njim odem kući živa i zdrava i da zagrlim svoju decu. Moji sinovi su moja najveća podrška i snaga - rekla je Savićeva i dodala

TANJA SAVIĆ PROLAZI KROZ PAKAO ZBOG VEZE SA MUHAMEDOM! Pevačica otvorila dušu i priznala sve javno

ATA Images

 

- On nije iste vere kao ja, tu smo naišli na neke osude, ja sam čovek koji voli i poštuje sve nacije. Ja sam osoba koja će pružiti ruku i siromahu na ulici i osobi koja je najbogatija. Materijalne stvari i vera mi nisu važni. Roditelji su me vaspitali da ne budem zla, moja boja kože je šućmurasta, neki će me osuditi, važno je da sam ja čovek. Moj bivši partner je bio druge vere, ali kakav čovek je bio prema meni samo ja znam. Mene sve nacije vole. Meni je bilo najvažnije da mja deca prihvate njega, nisam neka razvratnica da mi nije bitno. Trebalo mi je godinu dana da pripremim svoju decu na to da se upoznaju sa mojim partnerom.

Dušan mi je hakovao Fejsbuk

- Ja ne mogu ni najmanju sitnicu da sakrijem, meni se sve vidi. Kako zračim, tako se to vidi na meni. Narod je navikao da me vidi na nekim boljim frekvencijama. Na mom licu se vidi da sam u zadnje vreme dosta nervozna. Došlo je teško vreme da jedna ličnost mora svašta da nosi na svojim leđima... Meni je i Fjesbuk profil hakovan. Ljudi ne mogu da mi šeruju pesme. Meni je moj bivši partner hakovao profil, ne želim ni ime da mu spomenem, to je bilo davne 2020. godine kad smo se rastali. Ukraden mi je moj identitet, vrlo je moguće da koristi moj profil i da mi kvari posao. Davnih dana sam pokušala da mu to kažem - otkrila je Tanja, a onda je progovorila o vereniku Muhamedu Mukiju Bešiću.

Tanja Savić

Alo

 

- Bilo mi je teško tada, sada više nije jer su moja deca toliko zrela, oni su toliko pametni i zreli za svoje godine, mnogo su toga prošli. Na svojoj koži su osetili razdvajanje roditelja, oni sve to znaju i razumeju. Ja želim da svojoj deci budem i otac i majka - priznala je ona u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading