gagi Đogani
Foto: Stock/E stock

Jedan od najpopularnijih densera devedesetih godina prošlog veka kod nas je bio Lunin otac Gagi Đogani, koji je tek sada otkrio zbog čega se odao porocima.

Gagi je bio frontmen grupe Funky G, razveo se od Lunine majke Anabele, s kojom je i osnovao grupu, a sada je doslovce priznao:

- Okidač mog odlaska na lošu stranu je bio razvod... Ja sam se porocima odao posle tog kraha braka. Osoba sam koja sigurno može da priča o tome. Kada uđeš u tako nešto, teško ko može da te vrati. Meni čak ni porodica nije mogla dugo da pomogne. Dugo je trajalo, ali se i može izvući. Moja sestra Nađa je bila uporna iako sam ja teško verovao da to može da se desi. Bitno je da se ne dignu ruke od čoveka kome treba pomoć. Porodica mora da pomogne i da se trudi. Hvala njima zbog toga - istakao je Gagi o čijem se razvodu od Anabele, s kojom je i osnovao grupu, godinama pričalo.

RAZVOD JE KRIV ZA MOJE POROKE Gagi Đogani otkrio sve o Anabeli, na ivici suza priznao u kakvom su sada odnosu

E stock

 

Potpuno iskreno, Gagi je pričao i o unukama, koje mu je podarila ćerka Luna:

- Moje unuke su smisao mog života. Jako ih volim i sada sam veoma prisutan u njihovim životima. Sa njima kao da nadoknađujem sve vreme koje sam propustio sa Lunom i Ninom... Zbog razvoda, rascepa, mojih privatnih problema. Sada sam svaki dan s unukama i lepo mi je - dodao je Gagi, pa nastavio:

- Tačna je informacija da smo Anabela i ja sredili sve odnose, sada smo veoma dobri. Roditelji koji su razvedeni, a koji nisu u dobrim odnosima, treba što pre da prevaziđu sve probelme, najviše zbog dece. Ona je sve zaboravila, kao i ja... i krenuli smo ponovo. Deca su najviše doprinela našem pomirenju. Emotivno sam potrešen generalno. Sedeli smo zajedno i ja sam se okrenuo ka deci, pogledao ih... Shvatio sam da tu moramo da stavimo tačku na naše trzavice - rekao je Gagi na ivici suza.

Anabela Atijas

Foto: Alo ilustracija

 

Pomirenje bivših supružnika nije jedina lepa vest.

- Imamaćemo zajednički nastup Anabela i ja... Funky G u kompletnom sastavu posle toliko godina. Ove godine obeležavamo 30 godina grupe, pravićemo mini-koncert na otvorenom i tako ćemo obeležiti jubilej. Tremu neću imati, scena je moj teren, tu sam najjači i jedva čekam. Nastupaćemo zajedno, Anabela posebno, ja svakako sam neću nastupati, malo sam se zasitio da sve to radim ispočetka - naveo je Gagi, pa otkrio:

- Najbolje sam živeo devedesetih godina, na vrhuncu slave, iako je to bilo turbulentno vreme. U klubovima nikada nisam doživeo nikakvu neprijatnost -zaključio je Gagi u emisiji "Premijera - Vikend Specijal''.

Gagi ljut na Marka Miljkovića!

Otac Lune Đogani, Gagi Đogani došao je po Marka Miljkovića, koji je prethodno saslušan u tužilaštvu i naše kamere zabeležile su taj momenat.

Marko je ušao u auto, a Gagi mu se u tom trenutku nije obratio, niti su se rukovali i zagrlili, već je Đogani dao gas i krenuo ka zgradi u kojoj žive Luna i Marko sa svojim ćerkama.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading