Milica Pavlović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Muzička zvezda Milica Pavlović održala je sinoć spektakularni koncert u hali Spens u Novom Sadu, a atmosfera je bila na vrhuncu.

Milica je nakon spektakla sumirala utiske na konferenciji za novinare, a progovorila je i o temama koje se nisu ticale samog koncerta.

Spomenula je i otac i tetku, ali i maćehu, koji su se pojavili sinoć i pružili joj podršku.

Milica Pavlović

Foto: Ataimages

 

Milica je spomenula i "sukob" sa Grand produkcijom oko vlasništva njenog Jutjub kanala koji je bio u vlasništvu pomenute kuće, kao i koliko je novca morala da izdvoji kako bi ga otkupila.

- Odmah da kažem, ja sam sa Grandom u dobrim odnosima. Čujem sa Saletom i sa Goranom Šljivićem, pregovore sam vodila sa njim i predugo su trajali za moj ukus. Verujem da sada postoji drugačija hijerarhija od kada se Granda spojio. Taj moj jutjub kanal mi je bolna tema ali po ugovoru on pripada njima. Ipak, ne mogu da se otmem utisku da je tu delo mojih prstiju. Saša je u ono vreme rekao da je taj moj jutjub kanal, u tom momentu, bio u top pet šest kanala naših izvođača. Ne mogu kada me neko pita da ne kažem otvoreno, nisam kriva ali nekada je jača sila. Na kraju sam dobila odobrenje i izdala sam deo koncerta iz Arene.

Nikada se ne bih prijavila u Zvezde Granda

- Ništa više nije isto, ja se sada nikada ne bih prijavila, a u ono vreme bih svakome preporučila. Surovo sam iskrena - rekla je Milica.

Milica Pavlović

Foto: Ataimages

 

Po Vojažu sam slala pare za cipele

- Nadam se da mi Vojaž neće zameriti, pre par dana je nastupao u Austriji i ja sam ga pitala da ponese moj novac mojoj sestri jer moraju neke štikle da mi se kupe za koncert. I on je rekao: "Naravno, naravno". Uvek sam cenila sve što radi Vojaž, i naravno Ceca. Drago mi je što izlazi toliko pesama i spotova, to publika zaslužuje - iskrena je bila Milica.

Kompletan intervju pogledajte na vrhu teksta.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading