Marija Ana Smiljanić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivša zadrugarka Marija Ana Smiljanić prolazi kroz pakao nakon porođaja, a nakon što je sve otkriveno javno, oglasila se i ona. 

Naime, ona je preko noći uplovila u ljubavnu priču s ocem svog deteta, posle samo nekoliko dana su počeli da žive zajedno, a ubrzo je i zatrudnela.

Marija Ana tvrdi da ju je nevenčani suprug pokrao, iskorišćavao iz materijalnih razloga, a sad kad više nisu zajedno, ne bira način da joj zagorča život.

Marija Ana Smiljanić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pokušava da mi poremeti posao, zove moje kolege, gazde klubova, preti ljudima da ja ne bih pevala nigde po gradu. Ja dete sama hranim, on nas hoće da ostavi na ulici i da me uništi. Od toga nema ništa! - počinje priču Marija Ana i dodaje:

- Čovek me je pokrao, dužan je i meni i mojim prijateljima. Juri ga pola grada zbog dugova. Saznala sam da nekom čoveku duguje 60.000 evra. Sad je našao neku babu pd 50 godina. Živi kod nje, troši njene pare i vozi njen auto. Sa njom je samo zbog para jer nema prebijane banke. Koristio je kokain i to ga je potpuno uništilo. Pucaju ga kompleksi jer sam jača od njega u svakom smislu. Kad je video da ne može da se nosi sa mnom, on je počeo da pravi probleme i vratio se svom starom životu, počeo je opet da uzima drogu i da krade... Svi mu se smeju, ja sam ostala samohrana majka, sama brinem o našem detetu, a on na sve to pokušava da mi se umeša i u posao preteći gazdama lokala da ja ne bih nastupala i zarađivala - tvrdi bivša zadrugarka za Pink.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading