Snežana Mišković Viktorija
Foto: Printscreen/Printscreen

Snežana Mišković Viktorija ostavila je veliki trag svojom muzičkom karijerom, međutim, u ljubavi nije imala naročito sreće.

Ona se samo jednom zvanično udala, a njen prvi suprug umro je od gladi, prenose domaći mediji.

Da stane pred oltar, odlučila je nakon samo desetak dana veze. Prvi put se udala 1982. godine, a kako to obično biva, brz brak doneo je i ekspres probleme. Do razvoda je došlo devet godina kasnije.

Kako je pevačica jednom prilikom ispričala, brak je ličio na pravi raspad sistema. Naglasila je da je njen tadašnji muž bio rastrzan između žene, roditelja i narkotika.

- Jednom su mi javili da je mrtav, ja se isplakala, kukala, a on se nije javljao, krio se zbog dugova. Kada sam videla da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt - pričala je svojevremeno Viktorija, koja je tužnu vest saznala 2011. godine. Njenog prvog supruga pronašli su u haustoru – preminuo je kao beskućnik, prenosili su domaći mediji.

- Pre nekoliko meseci su mi javili da su ga našli u haustoru i da je završio na najstrašniji mogući način. Kao beskućnik, bez dijagnoze. Nije se predozirao, niti je pio alkohol. On je jednostavno umro od hladnoće i gladi - rekla je Viktorija godinu dana kasnije.

Viktorija ni kasnije nije imala sreće u ljubavi. Iako je ostvarila svoju veliku želju i postala majka, usledila je teška borba za starateljstvo nad ćerkom Tarom. Kako je govorila, njen bivši partner pokušao je da ospori njene kvalitete i sposobnosti.

Viktorija je kasnije doživela veliku tragediju. Dan nakon koncerta u Skoplju imala je spontani pobačaj i izgubila bebu, navode dalje mediji.

Posle svih krahova Viktorija se povukla iz javnosti i nastavila da živi povučenim životom. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading