Jelena Helc
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumica Jelena Helc svojevremeno je javno govorila o tome kako je pretrpela fizičko nasilje od bivšeg muža.

Jelena se 2013. godine udala, venčanje je organizovano u Kraljevu, a zatim je žurka upriličena u Beogradu uz prisustvo mnogih njenih kolega.

Jelenin suprug Milan 2016. godine dobio je posao u Rumuniji, zbog čega se porodica odselila tamo, a kasnije i u Berlin. Tada nije ni sutila kakav epilog je čeka.

Glumica je prošla kroz bolan period, a o tome je sada otvoreno govorila u u podkastu "Mamazjanije".

 

 

- Nemam šta da krijem. Problem je što ti takvim ljudima, šta god da uradiš ti se samo izložiš i pretvoriš se u žrtvu iz najbolje namere, da ga umiriš, da ga smiriš, da vidi da nema ništa. Čista sam ko suza. Ne vredi, samo sebe oslabiš, jer ta rupa u njima koja stvara toliki strašan bes, ne možeš je ti popuniti. Ja ne znam ni da li terapija to može da popuni. To je ono što kažu: "Prvi šamar, beži". Lako je reći, ja nisam pobegla posle prvog šamara. Ali kada bismo mogli u tom trenutku da budemo svesni da kada padne prvi šamar, pašće i drugi. Ja se sećam prvi put kada sam čula: "Ne možeš tako da ideš, presvuci se" - rekla je Jelena u podkastu, pa istakla da nadu nikada nije gubila.

"Mislila sam da ću umreti"

- Nisam gubila nadu. Borila sam se za brak i porodicu, išla sam na vantelesnu oplodnju i rodila posle Vuka još troje dece. Dok su bili mali, mislila sam da ću umreti, da neću izdržati toliko posla, obaveza, bilo je prenaporno. Ipak, uspela, sam, izdržala, naučila da se organizujem, a oni su porasli - rekla je Jelena, pa se osvrnula na svoju decu:

Jelena Helc

Foto: Printscreen/instagram

 

- Imam kod kuće zdravu, pravo i voljenu, veselu decu i što je najvažnije, koja se ne boje nikoga. Meni je bolje da deca odrastaju bez oca, nego da se oca boje. Da ne vide nikada oca, nego da vide kako otac radi pred njima, njihovoj majci, ono što je rađeno meni... Ono što se posle desilo je da i oni dožive nasilje - ispričala je u teškoj ispovesti Jelena Helc.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading