Ceca
Foto: Privatna arhiva/Foto: Alo!

Ceca Ražnatović danas je napunila 51 godinu.

Ražnatovićeva se tim povodom oglasila, te progovorila o rođendanskim željama.

- Nemam puno neispunjenih želja, ja sam skromna osoba. Sada su mi svi na okupu, ćerka je tu, sin, unuci, iznenadio bi me ekstremno Bred Pit kada bi se danas pojavio ili Vilijam Levi. Nema neočekivanih stvari, mnogo sam mudrija - našalila se pevačica.

Ceca je koliko je za sve ove godine bila okružena neljudima.

- Bogu hvala ne mnogo, kod svakoga ih ima, pa ni mene nisu zaobišli. Dobro je kada ima dobrih ljudi oko tebe. Imamo lošu osobinu da više stavljamo akcenat na loše, a ne uživamo u lepom - rekla je folk zvezda, a potom se osvrnula na reakciju publike na duet sa Željkom Joksimovićem.

- Ima mnogo lepih komentara, najinteresantniji su mi bili oni koji su govorili da smo kompatibilni. Nije bilo treme od publike, nismo pravili poseban hajp, hteli smo pesmu da pustimo u tišini i da ih iznenadimo. Ljudima se dopada to što smo uradili - jasna je pevačica, i dodaje:

- Na društvene mreže objavljujem stvari za moj posao, ne kačim ako nemam posebnu najavu. Privatne fotografije i snimke ne stavljam - rekla je.

Anastasija čestitala Ceci rođendan

Ceca danas puni 51. godinu, a karijeru je počela kao Svetlana Veličković, čuvenim hitom "Cvetak zanovetak".

Naime, tim povodom prva joj se obratila njena ćerka Anastasija koja joj je u ponoć čestitala.

- Srećan rođendan najboljoj mami na svetu!! Budi uvek srećna! Ništa manje ti ne pristaje! Volim te - napisala je Anastasija na svom Instagram profilu.

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading