Slađa Alegro
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Slađa Alegro godinama uživa u braku sa suprugom Zoranom sa kojim ima ćerku Milu, a malo ko zna da iza sebe ima još jedan brak.

Pevačica je bila u braku sa Miloradom Lekićem, zvanim Leka (38) koji je 2010. godine, prema pisanjima medija, uhapšen sa petočlanom kriminalnom grupom zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

- Niti sam se hvalila kada sam se udala, niti sada želim da ispredam priču o svojoj rastavi braka. Sva moja privatnost je samo moja lična stvar i ne bi trebala biti interesantna bilo kome, osim mene i onih koje se tiče - rekla je Slađa ranije o svom prvom braku.

- Mi smo se odavno razišli. Godinama ne znam ništa o njemu i njegovom životu. Iznenađena sam što je to uopšte tema - poručila je ona tom prilikom za domaće medije.

"Želim još jedno dete"

Podsetimo, je nedavno otkrila da njena naslednica priželjkuje brata ili sestru. Pevačica je tim povodom progovorila o borbi za potomstvo, te otkrila sa čim se sve susretala.

- Moja neostvarena želja je da Mila dobije, ako Bog da, brata ili sestru. Sve ostalo je negde baš kako treba. Probudim se zadovoljna i srećna jer sam sinoć imala uspešan koncert, doputovala srećno i zdravo, moje kolege su tu sa mnom. Volimo se, poštujemo se. Samo da smo zdravi i da smo zahvalni Bogu na svemu što imamo, ono što nemamo potrudićemo se da dobijemo, ako i ne dobijemo Bože moj, život ide dalje, ali to je nešto što je važno za nas kao porodicu i za mene kao ženu da se dogodi, ali ako bude sve kako treba - rekla je ona tada.

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading