Ceca
Foto: Privatna arhiva/Foto: Alo!

Ceca Ražnatović bila je mentor Šejli Zonić koja je ove godine pobedila u Zvezdama Granda.

Pobednički koncert trebalo je da se održi u Tuzli, ali do toga ipak neće doći.  Tome je doprinela činjenica da je Šejlina mentorka bila Ceca koja je persona non grata u Sarajevu.

Tim povodom oglasili su se brojni pevači iz BiH koji su izričito protiv ideje da Ceca ne treba da peva u Tuzli.

- Mislim da muzika ne treba da bude deo politike. Nisam taj koji aminuje niti zabranjuje. Uvek sam za muziku i sport. Sve Sarajlije koje vole Cecu otišle su na njen koncert u Istočno Sarajevo. Ceca se vrti na svim radio-stanicama i nema kafića i kafane gde se njene pesme ne čuju na teritoriji Bosne i u Sarajevu - rekao je Halid Muslimović.

Branka Sovrlić, koja živi u Sarajevu, smatra da Ceca ne bi trebalo da bilo ko bude zabljanjen.

- Mi smo rođeni da uveseljavamo narod, to nam je dar od Boga. Pevanje se ne mora naučiti, to vam Bog da i mislim da ne bi trebalo pevač da ima zabrane. Svako treba da radi svoj posao. Ne mešam se u politiku.

"U Beogradu nema zabrana"

Bane Bojanić smatra da muzika treba da briše sve granice.

- Da li smo mi takvo podneblje ja ne znam. Muzika, sport i umetnost bi trebalo sve granice da izbrišu kao što je to slučaj u Beogradu. Ovde niko ne gleda na to ko je koje vere ili nacije - rekao je Bojanić u Pulsu Srbije.

I pevačica Slađana Mandić, inače Sarajka, smatra da je sve manipulacija političara i da njeni sugrađani u Sarajevu misle drugačije od tamošnjih političara.

- To uopšte nije tako među narodom. Ja sam rođena Sarajka. Sve je to manipulacija zarad dobijanja političkih poena. Kad razgovarate sa običnim narodom vi vidite da to nema veze s istinom što vidimo u medijima.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mira

14.06.2024 20:24

Sva njihova suga peva ovde a ovi nasi ne mogu tamo

Dragi

14.06.2024 21:05

Malo je Bosanskih pevača diglo glas i oni što jesu su većina Srpskog porekla izgleda vole samo Srpske pare a da se nezamere svojim gazdama