Tanja Rađenović
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka "Dnevnika" Tanja Rađenović sa svojom porodicom živi u prelepoj kući koja je njihova prava oaza mira.

Međutim, kada su se uselili, stanje je bilo potpuno drugačije.

Tanja je jednom prilikom ispričala da je kuća u kojoj sada živi sa suprugom Petrom i ćerkama Teodorom i Anđelom nekada bila oronula i trošna.

- Kad smo se uselili, kuća je bila u sivoj fazi. Niko u njoj nije živeo i nije izgledala ni približno ovako. Gornji sprat bio je potpuno nezavršen, a ovo što je sad Petrova radionica u dvorištu, bila je najobičnija šupa. Svuda je bio beton, neka travuljina i blato. Ali nama se dopalo mesto. Sređivali smo malo-pomalo. Meni je ovo raj. Ključ u ruke, za tri minuta sam u centru. Čuješ ptice. Sad će i kokoška da se oglasi, mislim, ako snese jaja - ispričala je svojevremeno Tanja Rađenović.

Voditeljkin dom je pun cveća, okružen zelenilom, a porodica ima i dva psa.

- Mi ovde živimo u potpuno drugačijem svetu, u svom mikrokosmosu, iako su na korak od nas saobraćajna gužva, semafori, benzinske pumpe, prodavnice. Travnjak, naše kuce i mir koji ovde imamo velika su prednost -objasnila je on tada.

Tanja i njen suprug vlasnici su i hotela na moru.

- Najbitniji događaj koji mi je obeležio proteklih pet godina je da smo moj suprug i ja konačno ostvarili san da imamo mali, preslatki hotel na moru, to nam je bila želja - rekla je Tanja za jednom prilikom.

Supruga upoznala na poseban način

Tanja Rađenović

Printscreen

 

- Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj "silikonskoj dolini" na Dorćolu. Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana - ispričala je Tanja svojevremeno za domaće medije.

Alo! / Blic

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading