Dragana Kosjerina
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Dragana Kosjerina pre nekoliko dana se u Beogradu, u Crkvi Svetog Marka, zaklela stomatologu Bojanu Perduvu na večnu ljubav. 

Građanski brak sklopili su u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.

Domaći mediji posetili su kraj u kom živi par, a kako ističu njene komšije Dragana je divna mlada i da je takva i kada je sretnu na ulici, skromna i povučena.

- Kosjerina? Kako ne znamo. Ona živi ovde. Prelepa mlada devojka. Uvek nasmejana i raspoložena. Lepo vaspitano dete. Uvek se fino javi. Nije baš pričljiva, ali je kulturna. Vide se maniri. Nije nadmena iako je poznata ličnost, a ovaj njen muž je isto fin momak. Baš su lep par- kaže jedna starija komšinica i dodaje:

- Kada izlaze iz kola on joj otvara vrata, nosi kese iz nabavke. Takvi momci se retko danas nalaze. Imali su sreće što su našli jedno drugo. Jednom sam mu se javila, ali nisam znala da je stranac, baš sam ostala zatečena. Ja krenula da pričam, a on se smeška. Na kraju čuh da je iz Portugalije.

"Dragana nekada izgleda uštogljeno"

- Lepa je iz bez šminke, a to je retko danas. Sedim često ispred zgrade, pa vidim ko ulazi i ko izlazi. Dolaze joj i ove kolege. Često vidim Radenkovićku i onog visokog momka, mislim da se Stefan zove. Mada češće Kristinu. Njih dve su baš bliske, rekla bih. Nađu se često i tu u kafiću. Smeju se, opuštene su. Baš sam se iznenadila za Kristinu. Delovala mi je da je uobražena, ali vidiš da nije. I Dragana nekada zna da izgleda malo uštogljeno, ali je prava dušica. Kako je lepo videti tako mlade osobe, koleginice da se druže, a da nema sujete - kaže ova žena.

Prodavačica obližnje radnje kaže da Dragana retko dolazi:

- Baš retko. Dođe po neke sitnice. Uglavnom uzme povrće i voće. Vidi se da vodi računa o izgledu. Puna je manira, ali nije sada baš da je pričljiva. Kada uđe, svi je pogledaju, pa gledaju da li je našminkana ili ne, šta je obukla, da li ima nameštenu frizuru. Ali ona je uvek lepa i sređena - istakla je jedan pomoćna radnica.

Podsetimo, Dragana nije imala jednu burmu kao njen suprug, već dve - od žutog i belog zlata. Mladenci su se odlučili za prstenje "Cartier", čije su cene od 2.100 evra i 2.830 evra, a više o tome pročitajte ovde

Alo! / Blic 

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading