Zorana Mićanović
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Zorana Mićanović potvrdila je da je stavila tačku na vezu sa 22 godine starijim MC Stojanom.

Naime, Zorana je nedavno gostovala u emisiji kod Lune Đogani, te je pričala o njihovom odnosu pre nego što je usledio raskid.

- Mi smo se upoznali preko njegovog menadžera, pozvao me je da dođem na ručak, tu je bio i MC Stojan, tako smo se upoznali i krenuli da se dopisujemo - rekla je Zorana i navela da su kasnije izašli zajedno te su se tako i smuvali.

Luna Đogani ju je pitala šta najviše voli kod Marka.

- Ima jako lepe manire, jako je kulturan dečko, dobar je frajer. Jesu malo problem godine, vidim da nas ljud hejtuju, ali bitno je da nekoga voliš - kazala je Zorana u "Bunkeru".

Zorana je tom prilikom i otrkila trri Stojanove mane.

- Uh... Veliki je narcis, mnogo voli sebe. Voli da priča o sebi da je lep i voli da mu drugi pričaju da je lep i da je zgodan. Mislim, on zaista jeste lep i zgodan, ali znaš, nekada malo preteruje - rekla je ona.

Inače, Zorana je otkrila da je otkazala nastupe zbog lošeg zdravstevnog stanja, dok su dalje domaći mediji navodili da je pevačica u depresiji. 

Alo! je kontaktirao s mladom prevačicom kako bi proverio tačnost ovih navoda. 

- Nisam u depresiji. Doktor mi je propisao strogo mirovanje u narednih nekoliko dana jer sam preopteretila glasne žice i preforsirala se. Nema izlazaka i priče. Sedim kod kuće. Nije me raskid poremetio, odlično sam - rekla nam je Zorana Mićanović za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading